web analytics
Sunteți aici

O clujeancă a ajuns cel mai bun hairstylist din lume

Clujeanca Romina Sabou a castigat in luna februarie titlul de cel mai bun hairstylist din lume, in cadrul celui mai prestigios eveniment de profil, Haute Coiffure Francaise, care a avut loc la Paris. Ca urmare, luna trecuta a fost invitata, alaturi de alti 9 stilisti celebri sa dea noua tendinta in tunsori.

Colectia prezentata pe scena din Paris s-a numit Rupture, o colectie de tunosori inedite care pun accentul pe naturalete. Timp de 5 luni, stilista a lucrat la perfectionarea tunsorii pe care urma sa o prezinte in fata miilor de stilisti.

”Pentru aceasta tunsoare ne-am imaginat volume inselatoare ochiului, structura si lejeritate sub efectul unor valuri. In mai am fost invitata la crearea colectiei, a fost o tunsoare scurta, medie si lunga. Eu am ales tunsoarea lunga. Colectia Rupture inseamna ca trebuie sa te destinzi din lumea normala, sa fii mai naturala, dezinvolt”, a spus Romina Sabou.

Romina este prima romanca membra in clubul de elita „Haute Coiffure Francaise”, iar anul viitor, tot in luna februarie, va face parte din juriul concursului care a consacrat-o. Ca sa ajunga la o asemenea performanta, Romina s-a pregatit intens.

”In fiecare zi, sambata si duminica, am fost de la ora 7. Am dormit trei ore pe noapte, am repetat. Am invatat multe, am vazut colectia de la a la z, cum se realizeaza, am vazut eforturile mele, cat si a celorlalti stilisti ca sa realizeze acest show”, a mai spus clujeanca.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW