web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Primăria Cluj-Napoca a investit 3,3 mil. lei în amenajarea unui bazin olimpic

Primăria Cluj-Napoca a investit 3,3 mil. lei în amenajarea unui bazin olimpic

Primăria Cluj-Napoca a finalizat o investiție de 3,3 mil. lei, ce a presupus amenajarea unui bazin olimpic în cartierul Grigorescu, care va funcționa pe toată durata anului. Bazinul de dimensiuni olimpice (50m x 25 m), acoperit cu un balon presostatic, asigură o temperatură a apei de 26-28 grade Celsius, tratată automat grație unui sistem de filtrare modern.

Bazinul Olimpic Grigorescu este dotat cu aparatură pentru fitness: treadmill aquaness (benzi de alergare acvatice), aquabike aquaness (biciclete acvatice), static Swim (sistem de înot contracurent pentru antrenament aquafitness).
Bazinul va funcționa după următorul program: luni-vineri (6.00- 22.00) , sâmbătă-duminică (8.00-18.00).
Biletul de intrare va costa 18 lei, iar copiii, elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități vor plăti doar 12 lei.

La Bazinul Olimpic Grigorescu, primăria Cluj-Napoca și RADP vor derula programe speciale de învățare a înotului pentru elevii din clasele primare, în intervalul orar 8.00-12.00. Pe lângă închiderea cu un balon presostatic cu triplă membrană a bazinului olimpic, în cadrul lucrărilor de modernizare au fost construite spații tehnice și vestiare, a fost reparată și refinisată cuva bazinului (care a fost adusă la o cotă maximă de 1,50 m), a fost reamenajată zona de acces către bazin, cu instalațiile electrice și de gaze aferente.

La Ștrandul Sun din Grigorescu, primăria Cluj-Napoca și RADP vor realiza un Aqua Park modern. În prezent se lucrează la proiectul de deviere a magistralei electrice care afectează lucrările de construire a Aqua Park-ului, urmând ca după finalizarea acestuia să se treacă la realizare proiectului propriu-zis.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW