web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > NTT DATA România investeşte 1,5 mil. euro într-un nou sediu de 9.000 mp la Cluj-Napoca

NTT DATA România investeşte 1,5 mil. euro într-un nou sediu de 9.000 mp la Cluj-Napoca

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA România (fosta EBS România), parte a concernului japonez NTT DATA, investeşte aproximativ 1,5 mil. euro în amenajarea unei noi locaţii la Cluj-Napoca, cu o suprafaţă de 9.000 mp, situată lângă actualul sediu central EBS Tower.

Al doilea ’’tower’’ va fi interconectat cu actualul EBS Tower şi va dispune de spaţii pentru încă 1.000 de noi angajaţi. Pe cele 13 etaje, designul spaţiilor va fi în linie cu noile trenduri în psihologia persoanelor care lucrează în domeniul IT, cu spaţii creative, standing desks şi spaţii pentru videoconferinţe sau pentru relaxare, cu scopul de a oferi angajaţilor o varietate de alegeri în funcţie de preferinţe, inclusiv cu zone ce redau sentimentul home-office, potrivit companiei.

În cadrul noului sediu, NTT DATA România va amenaja săli specializate, care să deservească organizărilor de evenimente, precum: conferinţe IT, congrese din alte domenii, reuniuni ale oficialităţilor, evenimente academice sau educaţionale, evenimente de business, evenimente pentru mass-media, sau chiar unele cu caracter social.

’”Cu o varietate de angajaţi, parteneri, colaboratori şi vizitatori de diferite vârste şi din diferite culturi, de la generaţia millennials la delegaţii de talia top managementului din companii multinaţionale sau personalităţi publice, spaţiile noastre sunt create pentru a face faţă diferitelor situaţii de business la care suntem expuşi. Ne prezentăm, de asemenea, ca şi o organizaţie de învăţare, susţinem educaţia într-un mod activ, astfel că vom regăsi în clădirea noastră atât săli de training, amfiteatre pentru diverse evenimente, săli de curs, săli profesorale dar şi spaţii de relaxare şi zone special amenajate pentru facilitarea comunicării informale şi inter-cunoaştere”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA România.

Sunt prezenţi de 16 ani pe piaţă

Începând din 1 iulie, EBS România a preluat denumirea de NTT DATA România, însă formatul echipei şi a tuturor atributelor de management au rămas neschimbate. În continuare NTT DATA România îl are la conducere, în calitate de Chef Executive Officer, pe Daniel Metz, fondatorul companiei, împreună cu echipa managerială care a contribuit la cei 16 ani de activitate.

La finele anului 2013, japonezii de la NTT DATA au cumpărat toate acţiunile fostei companii EBS România, actuala NTT DATA România. Înfiinţată în anul 1988, NTT DATA are sediul la Tokyo, desfăşurându-şi activitatea în peste 40 de ţări.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW