9.7 C
Cluj-Napoca
luni, aprilie 22, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂYardi angajează 100 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca

Yardi angajează 100 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca

Furnizorul american de soluţii software pentru piaţa imobiliară Yardi, va angaja până la finalul acestui an 100 de agenţi servicii clienţi şi analişti web pentru cele două birouri din Cluj-Napoca, ajungând astfel la peste 850 de oameni.

În prezent, în cadrul centrului de consultanţă şi dezvoltare din Cluj lucrează 750 de oameni, în domenii precum dezvoltare software, analiză de date, marketing, servicii clienţi, jurnalism, analiza sistemelor geografice şi consultanţă. Pe lângă creşterea celor două departamente, Yardi România mai angajează programatori, consultanţi, dar şi specialişti în marketing, organizând în următoarele săptămâni evenimente de recrutare ce vor avea loc la sediul din incinta clădirii de birouri The Office Cluj-Napoca.

”Căutăm oameni devotaţi, care dispun de cunoştinţe excelente de limba engleză, spirit analitic şi atenţie sporită la detalii. Încurajăm să aplice atât persoanele cu experienţă, cât şi studenţii sau proaspeţii absolvenţi”, a declarat Bianca Geomolean, directorul departa­mentului resurse umane al Yardi din România.

Un agent servicii clienţi din cadrul Yardi România oferă asistenţă prin telefon clienţilor portalurilor imobiliare deţinute de companie, mai precis rezidenţilor şi potenţialilor rezidenţi care locuiesc în comunităţi de apartamente din SUA. Acesta furnizează informaţii detaliate cu privire la procesul de închiriere a unui imobil şi asistă rezidenţii care notifică probleme ce ţin de domeniul locativ. Departamentul de servicii clienţi din Cluj numără momentan 180 de persoane.

Departamentul de analişti web Yardi are 260 de angajaţi

Principalele responsabilităţi ale analiştilor web sunt cercetarea, precum şi analiza şi colectarea informaţiilor despre apartamente şi proprietăţi comerciale, rezidenţiale şi industriale din SUA (istoric vânzări, ipoteci, împrumuturi). Noii membri ai echipei se vor alătura unui departament de analişti web, alcătuit în prezent din 260 de persoane.

Pe lângă salariu, compania oferă angajaţilor asigurări medicale şi de viaţă private, programe de training, decontarea a 50% din costul abonamentului de parcare si a abonamentelor de transport public, reduceri la restaurante şi săli de fitness.

Concernul american Yardi Systems, Inc. este prezent pe piaţa locală prin subsidiarele Property Shark, achiziţionată în anul 2010, respectiv Yardi Call Center, înfiinţată la finalul anului 2013. În primele opt luni ale acestui an, cifra de afaceri cumulată a celor două companii a fost de peste 55 mil. lei (aproximativ 12 mil. euro), în creştere cu 32% faţă de aceeaşi perioadă din 2015.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments