web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Wizz Air a transportat 1 milion de pasageri de pe aeroportul din Cluj spre Londra

Wizz Air a transportat 1 milion de pasageri de pe aeroportul din Cluj spre Londra

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, a ajuns la un milion de pasageri pe ruta Cluj-Napoca- Londra şi două milioane de pasageri de la Bucureşti la Londra, de când a început să opereze pe aceste rute.

Wizz Air operează 18 zboruri săptămânale din Bucureşti şi 14 din Cluj spre Londra Luton. Cele două oraşe din România sunt, de asemenea, conectate de prima rută internă Wizz Air. Operatorul aerian Wizz Air are în prezent 19 aeronave alocate pe 7 aeroporturi din România şi o echipă formată din peste 600 de persoane. Operaţiunile Wizz Air, care includ o reţea de 119 rute către 18 ţări, vor facilita indirect anul acesta în România peste de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe.

”Anul acesta am sărbătorit un eveniment major pentru piaţa din România, 25 de milioane de pasageri pe rutele noastre cu costuri reduse. Astăzi avem alte motive în plus de bucurie, pe una dintre cele mai populare rute WIZZ, cea spre Londra Luton, au călătorit pasagerii cu numărul 2 milioane din Bucureşti, respectiv, cel cu numărul un milion din Cluj. Suntem deja cea mai mare companie aeriană din România şi vom continua să furnizăm cele mai accesibile preţuri”, a spus Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW