web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Wizz Air intră din octombrie pe aeroportul din Satu Mare cu zboruri începând de la 109 lei

Wizz Air intră din octombrie pe aeroportul din Satu Mare cu zboruri începând de la 109 lei

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, va lansa din octombrie zboruri spre Londra-Luto de pe aeroportul din Satu Mare. Astfel, Satu Mare devine al zecelea aeroport din ţară unde compania aeriană este prezentă. Zborurile pe ruta Satu Mare-Londra sunt programate de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri.

Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe site-ul companiei aeriene Wizz Air de la 109 lei.Ruta Wizz Air de la Satu Mare devine asta prima conexiune internaţională de pe acest aeroport, având în vedere că Satu Mare este conectat în prezent pe cale aeriană doar de Bucureşti, zborurile pe această rută fiind operate de Tarom.

Compania aeriană Wizz Air a transportat anul trecut 4,5 milioane de pasageri pe rutele pe care le operează din şi spre România, iar pentru acest an estimează un număr de şase milioane de pasageri. Primul zbor Wizz Air din Bucureşti a decolat în 2007 şi de atunci compania şi-a dezvoltat continuu reţeaua sa de zboruri din România. Transportatorul aerian maghiar oferă în prezent 120 de rute spre 18 ţări de pe 10 aeroporturi locale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW