web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Turkish Airlines zboară din Cluj la Istanbul cu preţuri începând de la 99 de euro

Turkish Airlines zboară din Cluj la Istanbul cu preţuri începând de la 99 de euro

Turkish Airlines, operatorul de zboruri naţional al Turciei, a lansat curse din Cluj-Napoca spre Istanbul, cu o frecvenţă de operare de patru zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marţi, joi şi sâmbătă. Preţul unui bilet începe de la 99 de euro.

Decizia de a introduce această nouă rută a fost luată ca urmare a interesului şi oportunităţilor pe care le oferă zona, Clujul fiind al treilea aeroport local de pe care Turkish Airlines operează zboruri spre Istanbul, după cel din Constanţa şi aeroportul Henri Coandă din Capitală, potrivit unui comunicat al companiei.

”Ne doream de mult timp să deschidem o nouă rută în România, Cluj-Istanbul. Ne aşteptăm ca noua rută să-i ajute pe oamenii din România să aibă acces, printr-o singură escală, la 290 de destinaţii din toată lumea, cum ar fi Orientul Mijlociu şi Orientul Îndepărtat sau America de Nord”, a spus Ziya Taşkent, Senior Vice President of Sales (I. Region) al Turkish Airlines.

Zborurile de la Cluj spre Istanbul au fost amânate cu mai mult de o lună

Iniţial, debutul zborurilor din Cluj-Napoca spre Istanbul a fost programat pentru data de 26 iulie 2016, însă, din cauza problemelor legate de situaţia geo-politică din Turcia, compania Turkish Airlines a decis să amâne acestă cursă pentru luna septembrie. Compania aeriană Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianţă de companii aeriene din lume şi operează zboruri cu o flotă de 335 de avione (pasageri şi cargo), spre 291 de destinaţii, 242 internaţionale şi 49 interne.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW