web analytics
Sunteți aici
Home > ULTIMELE ŞTIRI DIN ARDEAL > Începe anul școlar cu prețuri mici și note mari

Începe anul școlar cu prețuri mici și note mari

Compania Vitacom Electronics este lider pe piața românească în distribuția de produse și accesorii electronice, electrice, IT și baterii. Totodată reușește să vină întotdeauna în întâmpinarea consumatorului cu proiecte specifice exact când este nevoie de acestea.

Fiind la începutul lunii septembrie, Vitacom a anunțat campania sa ”Back to School” pentru toți elevii din România. Această promoție este valabilă în magazinele en-detail din orașele Cluj-Napoca, Brașov, București, Timișoara, Iași, Oradea, Bacău și Arad. Perioada campaniei este 12-17 septembrie 2016. Elevii care se prezintă la unul dintre aceste magazine cu un carnet de elev valid vor beneficia de o reducere semnificativă la produsele special alese pentru aceștia. Discount-ul este de 25%, simbolic și pentru cei 25 de ani de performanță, inovație, cultură și know-how acumulat al firmei Vitacom.

Vitacom 25 de ani de experientaProdusele alese special pentru elevi sunt din categoriile: audio-video, IT&C, decorațiuni, cabluri și conectică, prelungitoare și produse de iluminat care sunt destinate facilitării procesului de studiu al acestora. Astfel Vitacom se focusează pe întâmpinarea nevoilor pe mai multe segmente sociale. Vitacom crede cu tărie că educația este baza unui viitor de succes, din acest motiv sloganul campaniei este ”Copiii reprezintă viitorul, iar noi investim în viitor”.

Compania demonstrează această viziune a sa și prin faptul că una dintre cele  5 valori ale firmei este educația – ”O companie valoroasă este formată din angajați valoroși. Asigurăm instruirea continuă a echipei noastre pentru a îmbunătăți abilitățile personale și profesionale ale acestora”.

Însă, după cum am menționat mai sus, Vitacom vine în întâmpinarea tuturor, iar campaniile nici nu încep cu ”Back to school” și nici nu se termină aici. Urmează un șir de promoții tematice: octombrie – pregătiri pentru facultate, iar în noiembrie pentru cei cu multă experiență de viață care se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă.

Fiți pe fază și urmăriți și pagina de Facebook a companiei!

(Advertorial)

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW