11.7 C
Cluj-Napoca
joi, octombrie 5, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALDedeman deschide magazin la Oradea şi ajunge la 44 de unităţi la...

Dedeman deschide magazin la Oradea şi ajunge la 44 de unităţi la nivel naţional

Retailerul de bricolaj Dedeman, cel mai mare de pe piaţa locală, cu afaceri de aproape 1 miliard de euro, va deschide vineri un nou magazin, la Oradea, ajungând astfel la o reţea de 44 de unităţi la nivel naţional. Noul magazin Dedeman din Oradea a presupus o investiţie de circa 14 milioane de euro, fiind create peste 200 de locuri de muncă.

Cu o parcare de 480 de locuri, o suprafaţă de vânzare de peste 13.000 mp şi o seră pentru articole de grădină de circa 3.000 mp, noul magazin îi aşteaptă pe orădeni cu peste 45.000 de produse pentru casă şi grădină. Prin inaugurarea magazinului din Oradea compania Dedeman mai face un pas în procesul de expansiune ce vizează atingerea unui număr de 50 de magazine la nivel naţional.

”Oradea este situat la o distanţă egală faţă de Viena, Praga şi Bucuresti, într-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigură schimburile economice dintre vestul şi estul continentului european. Odată cu deschiderea acestui magazin, vom fi prezenţi în fiecare oraş reprezentativ situat în apropierea frontierei de vest a ţării noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune să ne creştem vânzările şi către clienţii din ţările vecine” , a spus Dragoş Pavăl, preşedinte şi acţionar majoritar Dedeman.

Aplicaţia Dedeman pentru mobil oferă toate informaţiile despre produsele din magazin

Materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasncie şi electronice, utilaje, scule electrice, accesorii şi produse pentru grădină sunt prezente pe rafturile magazinului. Pentru şi mai multe detalii privind produsele comercializate, clienţii din Oradea pot descărca şi folosi aplicaţia Dedeman pentru mobil care, printr-o simplă scanare a codului de bare de pe eticheta de preţ a produsului, oferă toate informaţiile şi caracteristicile acestuia.

Printre serviciile auxiliare puse la dispoziţia clienţilor din Oradea se numără, la fel ca şi în celelalte magazine din reţea: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse.În plus, orădenii care preferă să facă online cumpărăturile pot face acest lucru pe site-ul dedeman.ro sau cu ajutorul aplicaţiei de mobil, de unde îşi pot comanda produsele dorite pentru casă şi grădină, iar acestea le vor fi livrate acasă.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments