22.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂProducătorul de volane Quin angajează 170 de oameni la Braşov

Producătorul de volane Quin angajează 170 de oameni la Braşov

Producătorul de volane şi elemente ornamentale pentru bord, uşi şi consola centrală a automobilelor Quin România, subsidiara locală a grupului german Quin, are disponibile până  la finalul anului 170 de persoane pentru fabrica din Ghimbav, judeţul Braşov.

Programul de recrutare se va derula în două faze, într-o prima fază urmând să fie angajaţi 100 de oameni, iar în cea de-a doua etapă 60-70 de persoane. Joburile disponibile sunt de operatori maşini injecţie mase plastice, operatori maşini cu comandă numerică, montatori subansambluri, manipulanţi, stivuitorişti, controlori calitate, electriceni şi mecanici de întreţinere. Compania oferă pe lângă salariu  bonusuri de performanţă, tichete de masă, transport gratuit, dar şi servicii medicale gratuite.

”Extindem producţia de la Braşov cu o hală de 6.500 de metri pătraţi, investiţie susţinută din fonduri proprii, care urmează să fie finalizată în acest an. Avem nevoie într-o primă fază de 100 de oameni, după care vom mai recruta încă 60-70 de persoane până la finalul anului”, a declarat Bianca Surariu, manager resurse umane în cadrul companiei Quin România.

Suprafaţa totală a fabricii Quin din Ghimbav este de 46.330 mp, din care 17.700 mp sunt spaţiile de producţie şi administraţie, potrivit site-ului companiei. Anul trecut, compania a depus o cerere la Ministerul Mediului pentru extinderea activităţii de producţie, prin transformarea unei hale de depozitare. Proiectul de extindere a producţiei cu hală de 6.500 de metri pătraţi va fi finalizat în acest an, din fondurile proprii ale companiei.

Quin produce la Braşov volane, capace de airbag, dar şi componente decorative pentru bord, uşi şi consola centrală a automobilelor, pentru clienţi precum Audi AG, Autoliv Inc, Bentley Motors Limited, BMW, Daimler, Dräxlmaier, Eissman, Magna Steyr, Mercedes, Porsche, Takata Petri, Toyoda Gosei, TRW sau Volkswagen AG, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Materialele utilizate de fabrica Quin în producţie sunt din lemn, piele, carbon, metal, dar şi din material sintetic.

Cea mai mare parte a produselor realizate la Ghimbav se duc la export, în principal în ţări precum Germania, Cehia, Polonia, Austria şi Statele Unite ale Americii, potrivit unor informaţii anterioare. Pe lângă fabrica din Ghimbav, grupul Quin mai deţine unităţi de producţie în Germania, Polonia, China şi Mexic.

Compania Quin România a avut anul trecut o cifră de afaceri de 376,4 mil. lei (peste 84 mil. euro), un profit net de 34 mil. lei (7,6 mil. euro) şi un număr mediu de 1.439 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Compania este prezentă pe piaţa locală din anul 2003, ca subsidiară locală a grupului german Quin, care face parte din concernul chinez Joyson, conform informaţiilor de pe site-ul companiei.

Braşovul este a şaptea economie judeţeană a României după cifra de afaceri a companiilor, cu un rulaj de 38 mld. lei în 2014, care situează judeţul din inima României în faţa vecinilor din Prahova sau Sibiu, însă în spatele unor judeţe precum Cluj, Timiş, Constanţa sau Argeş.

Sursa: Ziarul Financiar

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments