web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Regina Maria a investit 1,7 mil. euro într-un campus medical la Târgu Mureş

Regina Maria a investit 1,7 mil. euro într-un campus medical la Târgu Mureş

Reţeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat primului campus medical din Târgu Mureş, în urma unei investiţii de 1,7 milioane euro. Reţeaua Regina Maria a ajuns la 31 de locaţii proprii în ţară.

Noul campus este localizat în zona de nord-est a oraşului, în apropierea Universităţii de Medicină şi Farmacie şi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, şi include 14 cabinete medicale. Cu o echipă formată din 22 de medici, clinica are Centru de Imagistică, Centru de Medicina Muncii, Centru de Pediatrie, Centru de Obstetrică-Ginecologie, Centru de Recuperare Medicală, în cadrul căruia pacienţii au acces la fizioterapie, kinetoterapie şi masaj, dar şi un laborator propriu de analize medicale, cu punct de recoltare.

”Încă de acum opt ani, când am intrat în Cluj şi, ulterior, în Braşov, Transilvania a devenit o zonă de o importanţă strategică pentru Reţeaua Regina Maria. Numai în locaţiile din aceste două judeţe ne-au trecut pragul aproximativ 260.000 de pacienţi în ultimul an, aproape 20% din numărul total de pacienţi ai reţelei noastre. Tot aici avem deja un portofoliu de peste 60.000 de pachete de prevenţie (abonamente) pentru angajaţii din companii”, a declarat Fady Chreih, CEO al reţelei Regina Maria.

Printre specialităţile medicale disponibile în Campusul Medical „Regina Maria” Târgu Mureş se numară: alergologie, boli infecţioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, nutriţie şi metabolism, neurologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, reumatologie, oftalmologie, ORL şi altele.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW