20.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALDaimler a deschis la Cugir o fabrică de conducte de înaltă presiune...

Daimler a deschis la Cugir o fabrică de conducte de înaltă presiune pentru motoarele Mercedes Benz

Star Transmission, subsidiara gigantului german Daimler, a inaugurat o nouă unitate de producţie în Cugir, judeţul Alba. Cei peste 150 de noi angajaţi vor produce conducte de înaltă presiune pentru motoarele Mercedes Benz pe benzină.

Noua hală de la Cugir are o suprafaţă de 4.000 mp pentru producţia de conducte de înaltă presiune destinate motoarelor pe benzină Mercedes Benz. Investiţia totală se ridică la 13 milioane de euro, iar Star Transmission va fi furnizor unic al acestei componente la scară mondială. Linia de producţie este parţial automatizată şi produce 17 tipuri diferite de conducte, care vor fi montate ulterior pe 5 tipuri de motoare.

Conductele de înaltă presiune fac legătura între pompa de injecţie şi injector fără a avea pierderi de presiune. Acestea sunt solicitate intens în timpul funcţionării, atât datorită presiunii ridicate a combustibilului, cât şi datorită frecvenţei mari a injecţiilor de combustibil.

Star Transmission Sebes 2Compania pune accent pe instruirea optimă a angajaţilor săi, acesta fiind şi motivul pentru care o parte din noii angajaţi au beneficiat de o specializare de aproximativ şase luni la fabrica Mercedes Benz din Berlin, acolo unde s-a derulat proiectul până în momentul de faţă.

”Star Transmission a demonstrat în ultimii 15 ani că acordă importanţă maximă productivităţii, eficienţei şi structurilor clare. Inaugurarea fabricii din Cugir este un semnal clar al dezvoltării continue. Prin această acţiune oferim un stimul real pentru crearea de noi locuri de muncă şi pentru progresul în regiune”,  a declarat Falk Pruscha directorul general Star Transmission.

Filiala Daimler – Star Transmission (STC) a fost înfiinţată în anul 2001 şi este un furnizor internaţional de componente pentru industria de automobile. La sediul din Cugir se produc roţi dinţate, arbori, precum şi componente prelucrate mecanic pentru motoare, cutii de viteză şi casete de direcţie. Pe lângă construcţia de dispozitive, compania oferă clienţilor şi servicii de inginerie. Peste 8 milioane de componente sunt produse la Cugir. La sediul din Sebeş se montează cutii de viteză automate in 5, 7 şi 9 trepte. Compania are momentan peste 1.800 de angajaţi.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments