web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Un restaurant din Târgu Mureş a ajuns pe lista celor mai bune localuri din lume pentru lista de vinuri din meniu

Un restaurant din Târgu Mureş a ajuns pe lista celor mai bune localuri din lume pentru lista de vinuri din meniu

Restaurantul hotelului de patru stele Privo din Târgu Mureş a fost inclus pe lista celor mai bune din lume pentru selecţia de vinuri într-un top realizat anual de Wine Spectator, revistă de lifestyle din SUA specializată în critică de vinuri şi gastronomie.

Privo deţine o enotecă ce cuprinde o selecţie de peste 350 de etichete şi aproximativ 5.000 de sticle din toată lumea, din România în Portugalia şi din Chile în Africa de Sud. Hotelul are o cameră pentru degustări şi o cameră dedicată depozitării şi tezaurizării pe termen lung. Oficialii Privo organizează periodic degustări de vinuri, cine gastronomice sau chiar evenimente la cramele din vecinătate. Topul Wine Spectator reuneşte cele mai bune restaurante din lume după selecţia de vinuri pe care acestea o au în meniu.

Deschis la finalul anului 2013 de tânăra antreprenoare Adina Plopeanu ca o afacere de familie, ansamblul hotelier Privo îmbină diferite spații de cazare, clasificate la patru și cinci stele, ca urmare a unei investiții de 7 milioane euro.
Ansamblul Privo este compus din hotelul Privo (40 de camere), o clădire nouă cu arhitectură futuristă și Vila Csonka (6 camere), o clădire istorică în stil Art Nouveau, ambele amplasate într-un parc de 3.500 mp. Privo are un restaurant cu o capacitate de 160 locuri, 3 săli de conferințe (120/60/14), lobby-bar, terasă, cramă, centru SPA.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW