web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > O companie emitentă de carduri şi tichete de masă a deschis birou la Cluj

O companie emitentă de carduri şi tichete de masă a deschis birou la Cluj

Edenred România, companie emitentă de tichete de masă şi carduri preplătite pentru companii, a deschis un birou la Cluj-Napoca, care va deservi cei 10.000 de clienți din zona Transilvaniei.

„În prezent, deservim peste 10.000 de firme şi organizaţii client în Transilvania. Clujul este unul dintre cele mai importante hub-uri economice în România, iar companiile din regiune sunt foarte interesate de soluţii pentru a atrage şi motiva salariaţii, precum tichetele şi cardurile emise de noi. Companiile şi salariaţii din Cluj au fost printre primii care au făcut tranziţia la tichetele de masă electronice”, a declarat Dana Sîntejudean, director general adjunct Edenred România.

Edenred are 10 consultanţi de vânzări în zona centrală a ţării, care asigură servicii de consiliere şi vânzare pentru peste 10.000 de companii-client din această arie. În România, peste 35.000 de companii si instituţii acordă tichete si carduri de masă Ticket Restaurant, tichete şi carduri cadou, tichete sociale, precum şi alte tipuri de tichete emise de Edenred, către peste un milion de angajaţi, beneficiari şi colaboratori. La nivel internaţional, compania are un volum emis de peste 18.3 miliarde de euro anual la nivel mondial, din care 65% în format electronic.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW