10.7 C
Cluj-Napoca
vineri, februarie 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALUNTOLD Festival 2016: Muzica unește oamenii cu adevărat! Galerie FOTO

UNTOLD Festival 2016: Muzica unește oamenii cu adevărat! Galerie FOTO

”Muzica unește oamenii cu adevărat” este mesajul trasmis de Armin Van Buuren, cel care a făcut din nou istorie la Cluj, în cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD. Cei peste 300.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit experințe unice la cel mai așteptat eveniment din România, UNTOLD (4-7 august 2016).

DAY ONE

Dimitri Vegas & Like Mike, printre cei mai buni DJ ai lumii, s-au reîntors pe URSUS UNTOLD ARENA unde au oferit un show incredibil celor peste 70.000 de fani. În prima zi au urcat pe scena principală și Faithless, care au fost prezenți pentru prima dată în România de când și-au reluat activitatea muzicală. Cei doi componenți plini de notorietate, Maxi Jazz și Sister Bliss, au rămași uimiți de scena iar show-ul cu care au venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producție impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora.

DAY TWO

În cea de-a doua zi festivalul UNTOLD a fost SOLD OUT. Headlinerul serii, HARDWELL a facut senzație când a intrat pe URSUS UNTOLD ARENA îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României, ediția specială dedicată UNTOLD, tricou inscripționat cu numele său. Tricoul purtat de Hardwell cu mesajul <UNITED> a fost ales chiar de către artist, din seria celor 5 tricouri motivaționale FRF UNTOLD, de altfel singurele tricouri cântătoare din istoria fotbalului. A fost atât de impresionat de numărul și energia fanilor care l-au așteptat la scena principală, încât a stat pentru programul stabilit cu mai mult de 30 de minute.

DAY THREE

A treia zi a fost una unică fiindcă Armin Van Buuren a făcut din nou istorie pe UNTOLD ARENA! Peste 80.000 de oameni l-au ascultat aproape 5 ore pe regele muzicii trance. Deși era programat să coboare de pe scenă în jurul orei 5 dimineața, Armin Van Buuren și-a încheiat show-ul în fața publicului la ora 7.00, moment în care a îngenunchiat în fața festivalierilor. Kristian Nairn a urcat în cea de-a treia seară a festivalului pe scena Stormkeep. Mii de festivalieri au participat la show-ul oferit de Hodor. Acesta s-a arătat extrem de încântat de faptul că participă la UNTOLD și a declarat că festivalul are unul dintre cele mai bune line-up-uri pe care le-a văzut.

DAY FOUR

Cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD i-a adus pe scenă pe doi dintre cei mai buni DJ ai lumii, AFROJACK și MARTIN GARRIX. Copilul minune al muzicii EDM, Martin Garrix a fost pentru prima dată în România și s-a declarat impresionat de publicul extraordinar pe care l-a găsit aici dar și de line-up-ul festivalului.  Peste 75.000 de festivalieri s-au bucurat în ultima zi a festivalului și de spectacolul de închidere.

”Abia am așteptat să ajung la Cluj. Mi-au povestit toți prietenii mei care au mixat aici anul trecut și anul acesta, ce public incredibil de cald este la Cluj și am fost nerăbdător să ajung”, a spus Martin GarrixAfrojack și Ummet Ozcan i-au făcut pe cei peste 75.000 de participanți la cel mai bun festival din Europa să vibreze iar focurile de artificii de la finalul show-ului i-au lăsat pe festivalieri cu ochii în lacrimi.

UNTOLD 2016 a însemnat în toate cele patru zile, peste 300.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumii care au participat atât la concertele de pe mainstage cât și la celelalte scene și experințe ale festivalului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments