23.7 C
Cluj-Napoca
luni, iunie 24, 2024
Google search engine
AcasăULTIMELE ŞTIRI DIN ARDEALTop angajatorul Vitacom hrăneşte talente

Top angajatorul Vitacom hrăneşte talente

Vitacom Electronics demonstrează faptul că cea mai veritabilă investiție este cea în oameni. Compania este renumită pentru faptul că hrănește talente, educă, instruiește, contribuie la dezvoltarea profesională a angajaților.

La începutul anului 2016, Vitacom a început dezvoltarea unui proiect intern, şi anume ”Academia Vitacom”, care are ca scop progresul salariaţilor Vitacom şi nu numai. Noii angajaţi îşi încep cariera la Vitacom parcurgând un program special de inducţie care serveşte drept instruire pentru ocuparea postului. Însă, Academia Vitacom are la bază şi conceptul de dezvoltare profesională a angajaţilor prin training-uri special formate în acest scop.

Vara aceasta s-a dat startul şi Academiei Vitacom STARTER, a cărui slogan spune tot: ”viitorul tinerilor”, şi anume compania doreşte să formeze persoane fără experienţă, spre deosebire de companiile care angajează doar personal cu experienţă. Din acest motiv, Vitacom a pus la dispoziţia studenţilor, persoanelor fără experienţă, chiar şi elevilor din liceu să parcurgă un program de internship în cadrul companiei. Ce spun cei care sunt în programul internship la Vitacom în această vară:

”Mai am încă un an din liceu. Am citit despre Marketing şi am decis să văd în realitate <cu ce se mănâncă>. Am venit la Vitacom ca să fac practică aici. În viitor îmi voi continua studiile la FSEGA, tot pe Marketing. Am fost curios cum este teoria pusă în practică. De ce am ales Vitacom? Am achiziționat deseori produse electronice de la ei, am auzit feedback-uri pozitive despre firmă, printre care și faptul că angajaţii sunt foarte profesionişti. O profesoară din liceu m-a îndrumat, fapt pentru care îi sunt recunoscător.  Am trimis CV-ul departamentului Resurse Umane, acțiune ce a rezultat un interviu. Cei implicați în procesul de recrutare, selectare și supervizorul meu direct au fost foarte amabili cu mine, iar din acel moment am simţit că sunt pe mâini bune. Colegii mei sunt foarte buni – şi ca oameni, şi în profesie. Aceștia  m-au adus mai aproape de obiectivele mele, în ciuda faptului că am doar 18 ani şi nu am avut încă experienţă. Ceea ce pot să spun ca şi o concluzie: Vitacom este o firmă de nota 10 cu oameni prietenoşi şi ajutători. Îmi place aici!” ( Tamás Endre, elev la Liceul Teoretic  ”Apáczai Csere János”)

PNGSIGLA ACADEMIA-VITACOM-Blue+Slogan”În viața fiecărui student sosește momentul în care se gândește la un internship. Scopul unui internship este întotdeauna de a oferi, dar a și primi ceva în schimb. De ce Vitacom? Am auzit multe despre Vitacom, însă nu aveam o viziune asupra structurii și funcționării firmei. Eram plină de curiozitate când am aflat că este posibil să particip la un internship la departamentul marketing. Fiind studentă la secţia de marketing am mers încrezătoare la interviu, unde am fost primită cu drag. Ne mai participând la un interviu propriu-zis nu puteam anticipa cum va decurge acesta şi cât de serios va fi. Eram entuziazmată de faptul că m-am trezit la un interviu de o seriozitate maximă şi asemenea unuia organizat de firmele mari de recrutări. Aşteptam cu mari emoţii răspunsul.

Prima mea zi de internship am început-o cu puţină încredere în sine, dar la faţa locului angajaţii firmei m-au primit cu mare drag şi m-au ajutat să-mi depăşesc  frica din prima zi. În departamentul marketing al Vitacom am cunoscut oameni experți în munca lor, cu ajutorul cărora am reuşit să mă integrez în comunitate, dar şi să dezvolt o viziune asupra lumii marketingului. Am sesizat punctualitate, seriozitate şi devotament. Mi-a plăcut aerul tineresc dar şi seriozitatea cu care se adresează muncii de zi cu zi. Am dobândit cunoștințe inclusiv în marketing online, cum trebuie menţinută relaţia bună cu parteneri şi clienţi, cum să mă organizez mai bine, cum să fac parte dintr-o echipă productivă şamd. Rezumând, mă bucur că am ales Vitacom. Am oferit o lună din viaţa mea, iar în schimb am primit momente memorabile şi am avut oportunitatea să învăţ mai multe despre teritoriul în care mă specializez. Cert este că doresc să revin să fac parte din echipa Vitacom.” (Balogh Adrienne, studentă la FSEGA)

Vitacom a pus la dispoziția aplicanților platforma online, pe care se pot vedea posturile disponibile actualizate, și posibilitatea de a aplica pentru job-ul de interes, direct pe platformă. Cei care doresc să se alăture echipei, click aici.

(Comunicat de presă)

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments