web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Primul mall din Sibiu se face cu o investiție de 70 de milioane euro

Primul mall din Sibiu se face cu o investiție de 70 de milioane euro

Compania de dezvoltare imobiliară Primavera Development construieşte un centru comercial în centrul oraşului Sibiu, o suprafaţă închiriabilă de 42.000 de metri pătraţi şi o investiţie de aproximativ 70 de milioane de euro. Proiectul Festival Shopping Center a obţinut PUZ-ul la finalul lunii iunie, iar deschiderea este programată pentru a doua parte a anului 2018.

”Prin obţinerea PUZ-ului, am făcut un nou pas important în dezvoltarea proiectului Festival Shopping Center, un mall prin care ne propunem să dăm o nouă dimensiune experienţei de shopping şi petrecere a timpului liber pentru sibieni şi vizitatorii oraşului”, a spus Daniel Tănăsoiu, reprezentant Primavera Development.

Festival Shopping Center va fi primul centru comercial de tip mall din Sibiu şi va fi ancorat de un hipermarket. În total, va avea 160 de spaţii comerciale. Primavera Development este controlată de familia Tănăsoiu şi de olandezul Ellko Kortaweg şi a dezvoltat până acum mai multe pro­iecte pe piaţa locală, precum Frumoasa Office Building din zona Pieţei Victoriei şi sediul Danone din Colentina, cel mai mare fiind parcul de afaceri S-Park din zona Piaţa Presei Libere, proiect vândut pentru circa 100 de milioane de euro fondului austriac de investiţii Immofinanz.

Compania a dezvoltat şi spaţii logistice cu o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi în zona de est a Capitalei, precum şi un ansamblu rezidenţial în nordul oraşului. În prezent, alături de Festival Shopping Center, compania are în diverse faze de dezvoltare mai multe proiecte rezidenţiale şi de birouri localizate în principal în Bucureşti.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW