28.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iunie 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALVitacom îți securizează datele cu un produs revoluționar

Vitacom îți securizează datele cu un produs revoluționar

Trăim în era informației. Informația este putere doar dacă e folosită adecvat. În secolul 21 utilizatorul face diferența. Pe orice piață competitivă castigă jucătorul care deține know how și informații despre piața țintă. Astfel bazele de date reprezintă una dintre principalele valori ale unei afaceri.

Ce se întâmplă dacă acestea se pierd, sau mai grav, le accesează concurența? Să ne imaginăm: Scade competitivitatea afacerii, se periclitează poziția sa, și implicit toate valorile comerciale, sociale deținute de aceasta – portofoliu, forță de muncă, know how – se năruiesc.

Dat fiind faptul că protejarea datelor nu este doar o necesitate a persoanelor juridice, s-a inventat Apacer AH650 Fingerprint îmbinând cel mai facil obiect de stocare de date cu tehnologie de ultimă oră. Flash drive-ul care securizează fără parolă.

Intrăm în casele noastre pe bază de cod, deschidem uși cu cardul, performanța noastră este monitorizată pe bază de cartelă. Apacer AH650 securizează datele pe baza celei mai unice caracteristici a unui individ-amprenta. Viitorul utopic, visat în copilărie a ajuns la noi.

Cu toții ne întrebăm, care sunt caracteristicile acestui gadget?

Apacer AH650 funcționează ca un flash-drive de 32, respectiv 64 de GB obișnuit, având partiția publică.Însă specificitatea sa stă în faptul că se poate accesa și partiția privată, însă doar de către persoanele vizate. Fișierele private nu doar că sunt securizate ca în cazul protejării cu parola, ele nici nu apar fără amprenta persoanei vizate, astfel în cazul în care flash-ul ajunge în posesia persoanelor neadecvate existența lor nici nu se conștientizează.

Tehnologia biometrică 360 de grade și aplicația exclusivă a managementului de amprentă, asigură cea mai intuitivă modalitate de utilizare,  cu o viteză de transfer de date de până la 130MB/s , și o greutate de doar 11 gr – acordă acces la până la 10 utilizatori diferiți.

Produsul a primit cel mai înalt rating de utilizatorii early adopter. Prețul de 330 lei este departe de valoarea beneficiilor acestuia. Ardealul întodeauna s-a mândrit cu eficiență în muncă și flexibilitate în adoptarea noilor tehnologii, doar Cluj Napoca înregistrează peste 15 000 persoane angajate în domeniul IT –  fiind considerată și Silicon Valley al Europei. Astfel, Apacer AH650 Fingerprint a ajuns la destinație. Pentru că nu îți poți permite sa rămâi în urmă, fă parte din revoluția tehnologică!

(Comunicat de presă)

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments