10.7 C
Cluj-Napoca
vineri, februarie 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALWi-Fi gratis şi o aplicaţie mobilă pentru festivalierii UNTOLD 2016

Wi-Fi gratis şi o aplicaţie mobilă pentru festivalierii UNTOLD 2016

Aplicația UNTOLD 2016 poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store, iar festivalierii pot urmări astfel programul pe zile și scene, pot vizualiza harta festivalului pentru a găsi mai ușor zonele pe care le caută și pentru a descoperi toate activitățile din perimetrul festivalului.

Aplicația UNTOLD permite festivalierilor să vizualizeze întreaga lista de artiști de anul acesta, cât și detalii despre ei, o scurtă biografie, paginile lor de facebook, twitter sau youtube. În aplicație, participanții au la dispoziție și harta festivalului care cuprinde punctele de acces, toate scenele și zonele de poveste ale evenimentului, punctele de încărcare a cardurilor și brățărilor RFID precum și corturile de prim ajutor și ieșirile de urgență. În acest fel, festivalierii se pot plimba foarte ușor în perimetrul festivalului și pot afla și despre activitățile interesante din timpul zilei.

Toate detaliile importante referitoare la regulamentul festivalului, campaniile UNTOLD, posibilitățile de transport spre festival incluse în ”Travel Experience”, cât și detalii despre ultimele opțiuni de cazare, se găsesc pe site-ul UNTOLD.  De asemenea, ultimele abonamente și bilete la festivalul UNTOLD pot fi achiziționate de pe site. Tot aici, festivalierii pot afla informații referitoare la reducerile de care beneficiază cu ajutorul brățării la cele mai frumoase obiective turistice din Transilvania, cuprinse în campania ”Transilvania All Inclusive”.

Festivalierii vor putea folosi aplicația și site-ul UNTOLD, beneficind de internet gratuit de la Telekom. Telekom Romania oferă Wi-Fi gratuit participanţilor la festival, pe toată perioada evenimentului. Pentru o experienţă completă, participanţii pot încărca filme, poze cu artiştii preferaţi şi pot distribui pe reţelele de socializare. Pentru a gestiona traficul mare de date, Telekom va instala peste 100 de routere Wi-Fi de la Cisco la care pot fi conectate simultan peste 20.000 de echipamente mobile (smartphone, tablete, accesorii ce incorporeaza noile tehnologii wireless etc) şi alte echipamente de tip Internet of Things (camere video, senzori).

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, W&W, Nervo, Ummet Ozcan, Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening,  Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz și Yokoo, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments