26.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iunie 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAviz taximetriştilor clujeni: Uber va ajunge în august la Cluj-Napoca

Aviz taximetriştilor clujeni: Uber va ajunge în august la Cluj-Napoca

Compania americană Uber, care le oferă utilizatorilor de smartphone-uri un serviciu de transport alternativ taxiurilor, va ajunge la începutul lunii august la Cluj-Napoca, acesta fiind al doilea oraş din România, după Bucureşti. Mii de clujeni au descărcat deja aplicaţia cu ajutorul căreia pot comanda o cursă la atingerea unui buton pe telefon.

Uber România a primit deja sute de mesaje de la şoferi din Cluj-Napoca prin care aceştia doresc să devină partenerii companiei. Soferii care doresc să câștige venituri suplimentare folosind propria mașină au oportunitatea să devină micro-antreprenori cu Uber.

”Serviciul va fi disponibil pentru clujeni şi turiştii care vizitează oraşul începând cu prima săptămână din august. Angajamentul nostru faţă de comunitatea locală presupune mai mult decât o opţiune de transport sigură şi de încredere pentru utilizatori şi o oportunitate economică flexibilă pentru şoferi”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, Nicoleta Schroeder, director general Uber România.

Reprezentanţii companiei au subliniat că serviciul este o modalitate flexibilă de a câştiga un venit pentru mulţi şoferi parteneri din Bucureşti, singurul oraş din România unde serviciul funcţionează în prezent, care au diverse ocupaţii: 37% sunt antreprenori sau liber profesionişti, 31% au un serviciu full-time, în timp ce 22% nu au o altă sursă de venit şi conduc cu Uber în timp ce sunt în căutarea unui loc de muncă.

”Uber este o aplicaţie de mobil care pune în legătură pasageri cu şoferi parteneri. Pentru pasageri, e un serviciu simplu: apeşi un buton pe telefonul mobil şi chemi o maşină care te duce la destinaţie sigur, fără numerar, fără bacşiş. Pentru şoferi e o oportunitate economică flexibilă. Ne dorim ca toţi şoferii din Cluj să devină şoferi parteneri Uber şi, în timp, să transportăm împreună acelaşi număr de pasageri cu mult mai puţine maşini”, a spus director general Uber România.

Cum poți deveni partener Uber în Cluj-Napoca?

  • dacă ai peste 21 de ani, ești cetățean rezident al României și ai obținut permisul de conducere în urmă cu cel puțin 1 an;
  • mașina pe care o conduci trebuie să fie mai nouă de 2001 (an de fabricație), să fie înmatriculată în România, să fie în minim 4 uși, să aibă RCA și ITP la zi și să nu aibă defecțiuni sau daune serioase;
  • vei avea nevoie de cazierul auto pe ultimii 5 ani, cazierul judiciar și buletinul tău de identitate;

Compania Uber a fost fondată în anul 2009 în Statele Unite ale Americii, iar din februarie 2015 Uber este şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii: UberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments