12.7 C
Cluj-Napoca
marți, mai 21, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂPorsche caută 30 de absolvenţi de facultate pentru centrul din Cluj-Napoca

Porsche caută 30 de absolvenţi de facultate pentru centrul din Cluj-Napoca

Compania de consultanţă în IT şi de management al proceselor pentru industria auto­motive Mieschke Hofmann und Partner (MHP),  deţinută de gigantul german Por­sche, vrea să-şi mărească echipa din Cluj-Napoca cu 30 de programatori. Ca­m­pania de recrutare face parte din pro­gra­mul de angajare JumpStart, ajuns la cel de-al treilea an de implementare şi adre­sat ab­sol­venţilor de facultate cu studii în domeniul IT.

”Este al treilea an consecutiv în care implementăm acest program la MHP România, în Cluj-Napoca, fiind foarte mulţu­miţi de calitatea absolvenţilor care ul­te­­rior ne-au de­venit colegi. Poziţionarea noas­tră pe seg­mentul automotive ne con­turează identitatea ca angajator şi ne diferen­ţiază şi la nivel de know-how, ce poate fi dobândit prin experienţa în cadrul MHP“, a declarat Bernd Otto Hörmann, chief operation officer al MHP Consulting Ro­mânia.

Compania caută absolvenţi de fa­cu­ltate cu studii în IT şi gândire de pro­gramator. Cunoaşterea limbii engleze este obliga­torie, iar cea a limbii germane reprezintă un plus. Înscrierile se pot face până în 15 august pe platforma dedicată acestui proiect, iar pro­­gramul începe în 1 septembrie. Con­cep­tul JumpStart implică un training tehnic inten­siv de 6 săptămâni, imediat după anga­jare, care le oferă parti­cipanţilor posi­bili­tatea de a-şi alege limbajul de pro­gramare în care se vor specializa: Java sau ABAP.

Clujul a devenit tot mai interesant pentru in­dustria auto, iar Porsche îşi întă­reşte con­stant prezenţa aici. Săptămâna tre­cută, Por­sche a inaugurat un centru de ingi­ne­rie, loca­lizat în vecinătatea celor de la MHP, unde vor activa 20 de angajaţi până la finalul anului. Mieschke Hofmann und Partner (MHP), o marcă afiliată concernului german Porsche, oferă servicii care înglobează între­gul ciclu de viaţă al unui produs, de la eta­pa de application management la mana­ge­me­ntul pro­ceselor şi, în final, la faza de dez­voltare personalizată.

Compania are 1.500 de angajaţi, oferind consultanţă şi asis­tenţă celor 250 de clienţi din portofoliul fili­alelor din Ludwigsburg, Stuttgart, Walldorf, München, Nürnberg, Essen, Wolfsburg, Berlin, Zürich (Elveţia), Atlanta (SUA), Shanghai (China), Birmin­gham (Marea Britanie) şi Cluj-Napoca.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments