web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Producătorul canadian de tramvaie Bombardier a ajuns la 500 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca

Producătorul canadian de tramvaie Bombardier a ajuns la 500 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca

Producătorul canadian de tramvaie şi vagoane de metrou Bombardier a ajuns la  500 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca, faţă de 90 în 2010. Canadienii au deschis în vara lui 2009 un centru de servicii la Cluj- Napoca, ce asigură activităţile admi­nistrative pentru mai multe fabrici din Europa.

”Căutăm candidaţi care pot prelua anumite poziţii şi responsabilităţi la Cluj. Bombardier este o companie internaţională şi de aceea candidaţii trebuie să cunoască limba engleză. Orice altă limbă străină vorbită, franceza, germana, poloneza, spaniola sau italiana este foarte apreciată. În afară de candidaţi care să cunoască mai multe limbi străine mai căutăm persoane cu experienţă în finanţe, resurse umane şi logistică”, au spus reprezentanţii Bombardier.

Anul trecut, Bombardier Trans­por­tation Shared Services România a avut o cifră de afaceri de 49 de milioane de lei, în creştere cu circa 29% faţă de anul ante­rior, şi un profit net de 3,3 milioane de lei, faţă de 115.000 de lei, arată datele de la Minis­terul de Finanţe.

”În acest moment avem trei arii de expertiză în centrul de servicii: finanţe, resurse umane şi achiziţii. Ele acoperă nevoile angajaţilor şi ale furnizorilor noştri din Europa de Vest, din nordul Europei şi din Est”, au mai spus reprezentanţii Bombardier.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW