22.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALMedicover a investit 300.000 de euro într-o nouă clinică la Cluj-Napoca

Medicover a investit 300.000 de euro într-o nouă clinică la Cluj-Napoca

Furnizorul de servicii medicale private Medicover a deschis a doua clinică multidisciplinară din Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 300.000 de euro. Clinica este situată în Liberty Technology Park Cluj și oferă acces la zece specialităţi medicale, un departament dedicat de medicina muncii, o sală pentru kinetoterapie și fizioterapie, precum și programe pentru sănătatea angajaților.

Noua clinică pune la dispoziția clujenilor zece specialități medicale, printre care medicina muncii, cardiologie, ORL, obstetrică-ginecologie, dermatologie, medicină fizică și de recuperare, precum și o sală specială pentru kinetoterapie și fizioterapie.

Prin intermediul clinicii din Liberty Technology Park, companiile beneficiază de programe dedicate pentru sănătatea angajaților, cu accent pe monitorizarea stării de sănătate, creșterea performanței, monitorizarea nivelului de stres sau ergokinetoterapie. Clinica oferă acces la două săli de conferință pentru susținerea de cursuri și ateliere, pe teme alese împreună cu companiile, în funcție de necesitățile și profilul angajaților: nutriție, reducerea nivelului de stres, acordarea primului ajutor etc.

Medicover Cluj Liberty”Cluj-Napoca este mai mult decât un oraș, este unul dintre motoarele economiei românești și un centru de business de referinţă pentru noi. Deschiderea aici a celei de-a optsprezecea clinici Medicover din România reprezintă un pas natural, întrucât răspunde nevoilor în creștere ale clujenilor și companiilor locale pentru servicii medicale”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

Clinica din Liberty Technology Park este cea de-a doua unitate Medicover din Cluj-Napoca. Prima clinică este operațională încă din 2006, fiind situată în apropierea Grădinii Botanice, pe strada Republicii. Medicover Republicii oferă acces la 20 de specialități medicale, inclusiv la servicii stomatologice și de dermato-cosmetologie, și include un centru acreditat de vaccinări internaționale, ce oferă servicii de imunizare prin vaccinuri specifice, medicație profilactică și sfaturi medicale de călătorie. În prezent, echipa celor două clinici Medicover din Cluj-Napoca reunește peste 40 de medici și va continua să se extindă.

Afacerile grupului Medicover în România – clinicile, spitalul Medicover şi laboratoarele Synevo – au înregistrat anul trecut o creştere de peste 13%, până la 252 de milioane de lei. De asemenea, reţeaua naţională de clinici a raportat afaceri de 66,6 milioane de lei, în urcare cu peste 13%. Modelul de business al grupului Medicover presupune ca acţionarii companiei să reinvestească în fiecare an întreg profitul realizat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments