29.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Google search engine
AcasăULTIMELE ŞTIRI DIN ARDEALVodafone va crea o melodie a Clujului cu ajutorul sunetelor de pe...

Vodafone va crea o melodie a Clujului cu ajutorul sunetelor de pe străzile oraşului şi al celor înregistrate de către locuitori

Vodafone România, sponsorul Festivalului Electric Castle, ce va avea loc între 14-17 iulie la Castelul Banffy din Bonţida, judeţul Cluj, va crea prima melodie a Clujului, cu ajutorul sunetelor de pe străzile oraşului şi al celor înregistrate de către locuitori, care vor fi mixate de către DJ Shiver şi apoi ascultate în cadrul festivalului. Cei care vor contribui la crearea melodiei pot câştiga 30 de invitaţii duble şi 5 invitaţii VIP la Electric Castle.

Pentru ca melodia să redea cât mai fidel atmosfera Clujului, Vodafone pune la dispoziţie mai multe metode pentru a capta sunetele variate ale oraşului. Astfel, cei dornici să contribuie la crearea piesei pot să înregistreze un sunet reprodus chiar de ei sau să încarce un fişier audio ori video înregistrat în prealabil pe site-ul www.soundofcluj.ro, lansat special pentru acest proiect. De asemenea, sunetele pot fi înregistrate în orice magazin Vodafone din Cluj-Napoca sau la promoterii şi în caravana care se vor plimba prin oraş.

Campania se desfăşoară sub sloganul ”Ai puterea să faci Clujul să vibreze la Electric Castle” şi este promovată în mediile online, outdoor, precum şi în magazinele Vodafone din Cluj-Napoca. Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 56 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 martie 2016, Vodafone avea 462 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 13,4 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Pe cele opt scene ale Festivalului Electric Castle vor urca peste 200 de artişti, iar organizatorii estimează un număr de peste 100.000 de participanţi în cele patru zile. Aflat la a patra ediţie, festivalul se va desfăşura pe o suprafaţă totală de 120.000 de metri pătraţi, care include şi zonele pentru instalarea corturilor.

Printre trupele care vor cânta la Festivalul Electric Castle în 2016 sunt britanicii de la Gorgon City, de asemenea, o premieră pentru România, Camo & Krooked, islandezii de la Sigur Ros, Dynamite MC, Loadstar şi Icicle, Art Department, dar şi God Is an Astronaut şi Worakls. De asemenea vor mai veni cei de la Alternosfera, Bring me the Horizon, Bastille, Dub Pistols etc. Pe scenele de la Bonţida vor mai urca şi General Levy şi Macka B., dar şi N’to, Axel Boman, precum şi artiştii români Mihai Popoviciu şi The Model, dar şi trupe româneşti precum Urma, Grimus, Coma, Macanache, Firma sau Viţa de vie.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments