12.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 1, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCompania clujeană de IT EBS a devenit NTT DATA România

Compania clujeană de IT EBS a devenit NTT DATA România

Furnizorul de soluții și servicii software EBS, cu sediul central în Cluj-Napoca, a preluat oficial denumirea de NTT DATA România. Această schimbare presupune un nou nume și o nouă identitate pentru fosta companie clujeană, membră a grupului  japonez NTT DATA din 2013. Formatul echipei şi a tuturor atributelor de management rămân neschimbate.

EBS România, companie înfiinţată în anul 2000, a fost unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluții şi servicii software din România. Compania s-a impus de-a lungul timpului ca un furnizor de servicii software cu experiență în piața internațională, având 6 locații pe piața locală, în București, Sibiu, Brașov, Timișoara, Iași și sediul central la Cluj-Napoca.

NTT DATA România oferă servicii de dezvoltare și consultanță de specialitate pentru furnizorii de servicii IT, integratori de sisteme și companii de software, în diverse ramuri industriale, inclusiv industria automotive și a producției. Serviciile companiei acoperă întregul ciclu de viață al dezvoltării software și managementul aplicațiilor. În prezent compania deservește peste 250 de companii din Româ­nia, Germania, Austria, Elveția, Olanda, Norvegia, Finlanda şi Statele Unite ale Americii

NTT DATA România realizează proiecte pentru mai mult de 180 de clienți din țară. Noul sediu central al companiei din Cluj-Napoca a fost inaugurat la începutul lunii iunie. În continuare NTT DATA România îl va avea la conducere, în calitate de Chef Executive Officer, pe Daniel Metz, fondatorul companiei, împreună cu echipa managerială care a contribuit la cei 16 ani de succes.

”Modificarea numelui ne permite să asigurăm creșterea continuă a companiei atât la nivel național cât și internațional. Vom furniza în continuare servicii IT tuturor clienților NTT DATA în timp ce ne vom extinde business-ul pe plan național”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA România.

NTT DATA România are în plan înfiinţarea unei subsidiare NTT Data la Novi Sad (Serbia), unde vor fi angajate 80 de persoane până la finalul acestui an, însă compania îşi propune să ajungă la 200 de oameni anul viitor. De recrutarea oamenilor pentru subsidiara din Serbia se va ocupa echipa de management NTT DATA de la Cluj, proiectul urmând să fie dezvoltat în parteneriat cu gigantul german Continental.

Un criteriu în selectarea acestei locaţii a fost poziţia geografică, mai precis apropierea de Timişoara, unde se află sediul companiei Continental. Compania a anunţat recent că a ajuns la 1.000 de angajaţi şi colaboratori externi, în condiţiile în care în primul semestru din acest an au fost recrutaţi 280 de oameni. NTT DATA este lider furnizor de servicii IT și Global Innovation Partner, cu sediul central în Tokyo și filiale în peste 40 de țări ale lumii.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments