web analytics
Sunteți aici

Wizz Air a trecut de 6 milioane de pasageri trasportaţi din şi spre Cluj-Napoca

Compania aeriană maghiară Wizz Air a transportat 6 milioane de pasageri pe rutele sale din şi spre Cluj-Napoca, cu o flotă formată din patru aeronave A320 şi o echipă în prezent de aproape 200 de piloţi şi echipaj de cabină. A cincea aeronavă urmează să se alăture bazei din Cluj-Napoca luna aceasta. Wizz va lansa luna viitoare noi zboruri, inclusiv pe ruta Cluj-Napoca-Bucureşti.

Compania Wizz Air va creşte flota la 20 de aeronave în ţară până la finalul anului, incluzând şi alocarea aeronavei Airbus A321, cu 230 de locuri. Wizz Air oferă în prezent 118 rute către 16 ţări, de pe nouă aeroporturi din România, pentru multe dintre ele tarifele începând de la 39 de lei. Compania are în România 600 de angajaţi, însă operaţiunile Wizz Air din acest an vor facilita indirect peste 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe.

’’Cu doar o zi în urmă am aniversat 25 de milioane de pasageri transportaţi din şi spre România şi sunt încântat să urez bun venit pasagerului cu numărul 6 milioane din Cluj-Napoca. Sunt foarte mulţumit să văd că traficul de vizitatori este în creştere în Cluj şi în Transilvania, la fel ca şi baza noastră, care va primi a cincea aeronavă în câteva săptămâni, o investiţie adiţională de 98 de milioane de euro’’, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer Wizz Air.

Compania aeriană Wizz Air operează din Cluj Napoca 29 de rute spre 13 ţări, alături de 7 noi destinaţii adăugate de la începutul acestui an spre München Memmingen, Doncaster Sheffield, Berlin Schoenefeld, Billund, Alicante, Malaga, precum şi ruta internă spre Bucureşti.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW