22.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALUrsus lansează prima bere special creată pentru un festival de muzică din...

Ursus lansează prima bere special creată pentru un festival de muzică din România

Ursus, partener principal încă de la prima ediție UNTOLD,  lansează Ursus UNTOLD, prima bere special creată pentru un festival de muzică din România. Ursus UNTOLD este o bere în ediție limitată cu un gust special produsă după o rețetă dezvoltată pentru festival.

Asocierea dintre Ursus și UNTOLD a contribuit la ambiția organizatorilor de a-l transfoma în cel mai important festival de muzică din Europa, iar regele berii în România rămâne un partener de încredere și de distracție pentru comunitatea locală și publicul festivalului.

”Ne bucurăm că am reușit să facem din UNTOLD o reușită internațională, încă din primul an. Suntem onorați de răspunsul entuziast al participanților și de susținerea pe care am avut-o din partea colaboratorilor. Ursus a fost unul din partenerii noștri principali încă de la prima ediție și ne bucurăm împreună de succesul festivalului. Suntem încântați să-i avem alături din nou și credem că berea oficială a festivalului va fi foarte bine primită de public”, a declarat Bogdan Buta, general manager UNTOLD.

Ediția limitată Ursus UNTOLD este disponibilă pe timpul verii, în perioada iunie-august și este ambalată în trei variante de doze cu elemente stilistice reprezentative pentru universul muzicii UNTOLD. Ursus UNTOLD este o bere blondă cu un gust special și extrem de interesant datorită soiurilor speciale de hamei folosite. Cu un gust mai lejer, berea este răcoritoare și ușor de băut, ceea ce o transformă în băutura perfectă pentru a întreține entuziasmul unui festival de muzică și a răcori atmosfera ori de câte ori este nevoie. Ursus UNTOLD este distribuită la nivel național în rețelele de comerț modern și tradițional.

Prima ediție UNTOLD a atras în Cluj-Napoca peste 240.000 de oameni prezenți la cele 4 zile de festival. Cei peste 150 de artiști au contribuit la crearea celui mai consistent line-up regăsit la un festival din România. Ultimele două seri ale festivalului au înregistrat vârfuri de audiență record pe URSUS UNTOLD Arena cu prestațiile headlinerilor Armin van Buuren și David Guetta. UNTOLD a primit în 2015 premiul ”Best Major European Festival” încă de la prima ediție. În acest an, UNTOLD se desfășoară în perioada 4-7 august și are pe aceeași scenă TOP 5 DJ ai lumii, Armin van Buuren, Tiesto, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike și Hardwell, plus alți 150 de artiști internaționali.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments