web analytics
Sunteți aici

Investiţie de 20 mil. euro într-o fabrică de hârtie la Dej

Compania Metalicplas Distribution, membră a Pehart Tec Grup, controlat de fondul de investiţii Abris Capital Partners şi omul de afaceri Ioan Tecar, a investit 90 mil. lei (peste 20 mil. euro) la Dej, într-o unitate de producţie a hârtiei şi a produselor din hârtie. Proiectul a fost derulat în perioada 2012–2015 pe platforma industrială a municipiului Dej, fiind susţinut printr-un ajutor de stat de 43,6 mil. lei (aproximativ 10 mil. euro).

Proiectul a constat în construirea unei hale de producţie cu o suprafaţă totală de 9.336 mp, achiziţionarea unei maşini de fabricat hârtie tissue cu o capacitate de 82 tone pe zi, asamblarea şi punerea în funcţiune a unei instalaţii de fabricat hârtie igienică şi prosoape de bucătărie cu o capacitate de producţie de 12.000 de tone pe an, punerea în funcţiune a unei linii de fabricare batistuţe şi a unei linii de fabricare a serveţelelor, achiziţionarea aparaturii de laborator şi a altor instalaţii tehnice.

Prin acestă linie de producţie pusă în funcţiune la Dej,  PehartTecGrup a creat noi locuri de muncă, fiind angajate peste 100 de persoane, cărora li s-au încheiat contracte de muncă pe perioadă nedeterminată. Pehart Tec Grup cuprinde patru companii (Samus Construcţii, Metalicplas Impex, Metalicplas Distribution şi Pehart Tec) cu activităţi de producţie şi comercializare a hârtiei şi a produselor din hârtie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW