web analytics
Sunteți aici

Parcul cu dinozauri de la Râşnov a avut 350.000 de vizitatori în primul an de la deschidere

Dino Parc din Râşnov, județul Brașov, cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, a avut 350.000 de vizitatori în primul an de la deschidere. Dino Parc Râşnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetăţii, în apropiere de Cetatea Râşnov. 

Pe lângă un traseu impresionant, cu 46 de dinozauri în mărime naturală, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuţe în arbori, un cinematograf 9D şi multe alte zone interactive. Preţul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult şi de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită.

”Suntem încântaţi de faptul că atât de mulţi oameni au venit să viziteze parcul într-un singur an şi că o parte dintre ei au decis să rămână în Râşnov. Acest lucru a însemnat, pe lângă creşterea semnificativă a numărului de turişti din zonă, şi dezvoltarea economiei locale şi a infrastructurii turistice”, a spus Adrian Apostu, managerul Dino Parc.

Parcul cu dinozauri a fost deschis in iunie anul trecut, iar 70% din investiţia de circa 5 mil. euro a fost susţinută din fonduri europene. Parcul este detinut de compania HCR SRL, care are trei acţionari, Adrian Apostu, Gabriel Rozorea  şi Arpad Sarkany.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW