web analytics
Sunteți aici
Home > ULTIMELE ŞTIRI DIN ARDEAL > Blue Air va lansa din decembrie cursa Cluj-Napoca-Birmingham

Blue Air va lansa din decembrie cursa Cluj-Napoca-Birmingham

Compania aeriană Blue Air va lansa pe 16 decembrie o cursă regulată Cluj-Napoca-Birmingham, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri si vineri. Aeroportul din Cluj-Napoca devine a şasea bază operaţională a Blue Air începând cu toamna acestui an, la scurt timp după inaugurarea zborurilor interne între Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

„Ne bucurăm enorm să ne dezvoltăm prezenţa pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor directe către Birmingham, o destinaţie atractivă atât din punct de vedere turistic, cat si de business. Angajamentul nostru pentru piata din Transilvania este subliniat de faptul ca incepand cu aceasta toamna, Cluj-Napoca devine al saselea aeroport unde ne stabilim o baza operaţională”, a spus Gheorghe Răcaru, director general al Blue Air.

Pentru anul acesta, compania estimeaza o crestere de 50% a traficului faţă de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri. Pana la sfarsitul lunii iunie, Blue Air va opera o flota de 28 aeronave Boeing 737. Blue Air si-a inceput activitatea acum 11 ani, in prezent operand peste 70 de rute in Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 5 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW