web analytics
Sunteți aici

Grupul Filadelfia din Bistriţa a preluat o agenţie de turism din Timişoara

Grupul de companii Filadelfia din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, a achiziţionat 80% din acţiunile companiei Ruefa Escape Travel, în urma unei investiţii de 200.000 de euro. Obiectivul pe termen mediu este atingerea unei cifre de afaceri de 10 milioane de euro în primul an de la preluare.

”Decizia de achiziţie a venit în contextul strategiei de consolidare a grupului de companii. Filadelfia Group este unul dintre cei mai importanţi operatori din domeniul ser­viciilor turistice, iar achi­ziţionarea unei com­panii atât de importante precum Ruefa Escape Travel a fost pasul corect care trebuia făcut. Sunt convins că această achiziţie va aduce plus-valoare tuturor com­paniilor grupului, din toate punctele de vedere”, a spus Ioan Sighiartău, director ge­neral al Filadelfia Group.

Anul trecut, Filadelfia Group a înregistrat o cifră de afaceri de peste 138 de milioane de lei (aproximativ 30 de milioane de euro), iar pentru acest an ţinteşte un rulaj de 35 mil. euro. Cea mai importantă companie a grupului Filadelfia, Tabita Tour, cu activităţi în domeniul transportului rutier de persoane, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 14 milioane de euro, iar pentru acest an transportatorul bistriţean mizează pe un avans de 7% al afacerilor faţă de 2015.

Grupul Filadelfia numără în jur de 500 de angajaţi, iar planurile bistriţenilor pentru acest an sunt de a creşte personalul cu aproximativ 10%. Grupul Filadelfia, deţinut de familia Sighiartău, cuprinde firme cu activităţi în domeniile transport rutier de persoane, intern şi internaţional (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurări (DirektAsig Filadefia Broker de Asigurare), service (PlusFiladelfia Service), transport marfă (Filadelfia Internaţional Logistics), Transpierre SL. Grupul de companii Filadelfia este controlat de familia Sighiartău din Bistriţa

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW