22.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALIRUM produce la Reghin tractoare forestiere pentru Germania, Franţa, Austria, Elveţia şi...

IRUM produce la Reghin tractoare forestiere pentru Germania, Franţa, Austria, Elveţia şi Belgia

Compania IRUM din Reghin, controlată de familia Oltean, va lansa un nou model de tractor forestier pentru pieţele din Germania, Franţa, Austria, Elveţia şi Belgia. Lansarea noului model TAF 2012 G va avea loc în cadrul târgului de utilaje forestiere din Germania- KWF Tagung, care va alea loc în perioada 9-12 iunie, în zona Roding-Bavaria.

Noul model de TAF produs de IRUM la Reghin este dotat cu un cleşte, care împreună cu suportul şi braţul acestuia, permite transportarea buşteniilor la o înălţime mai mare de sol, ducând la creşterea eficienţei utilajului, scăderea consumului şi mărirea duratei de viaţă. Motorul marca PERKINS, sistemul de servo-direcție sau cutia de viteze PowerShift sunt doar câteva dintre componentele integrate de către IRUM în noul utilaj TAF 2012 G.

Manevrabilitatea noului TAF 2012 G este de asemenea mult îmbunătățită prin posibilitatea efectuării unor viraje mai strânse prin funcția de rotire/pivotare a cleștelui in jurul propiei axe. Motorul PERKINS este cuplat la o cutie de viteze sincronizată PowerShift cu 4 trepte. Utilajul dispune de punți cu frâne multi-disc în baie de ulei și diferențial blocabil, troliu hidraulic de 2×8 tone, precum și clestele controlat prin joystick.

Comfortul şi dotările sunt, de asemenea, puncte forte ale utilajului. De la scaunul conducătorului reglabil cu pernă de aer şi încalzire în şezut şi spătar, până la camera video pentru monitorizarea încărcăturii și coloana de direcție cu afișaj digital, TAF 2012 G uşurează atât efectuarea lucrărilor, cât şi confortul pe durata acestora. Cabina utilajului este rabatabilă 45° spre dreapta pentru a ușura lucrările în locurile mai greu accesibile, iar amplasarea comenzilor a fost regândită pentru un plus de ergonomie și confort în utilizare. Principalul acţionar al companiei IRUM este Maviprod din Reghin, cu o participaţie de 93,47%, restul acţiunilor fiind deţinute de persoane fizice. Compania Maviprod este deţinut integral de Violeta Oltean, soţia lui Mircea Oltean.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments