web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Liberty Technology Park din Cluj a ajuns la un grad de ocupare de 90%

Liberty Technology Park din Cluj a ajuns la un grad de ocupare de 90%

Liberty Technology Park, dezvoltat la Cluj de Fribourg Development, diviziunea de real estate a fondului de investiţii Fribourg Capital, controlat de Ion Sturza, a ajuns la un grad de ocupare de 90%, după ce a atras noi chiriași, companiile Arvato Romania, Altran Romania, Banca Transilvania sau SmartUp. 

Furnizorul de servicii de tip contact-center Arvato, deținut de grupul media german Bertelsmann, și-a extins operațiunile din România prin inaugurarea noului centru de suport  de la Liberty Technology Park Cluj, unde compania ocupă 1.700 mp. Compania dorește să angajeze 200 de vorbitori de limbi străine (engleză, olandeză, daneză, finlandeză, novergiană și suedeză) până la sfârșitul anului.

Un alt nou rezident al parcului este Altran, lider global în high-tech Engineering, care în anii următori va pune accent pe R&D pentru a-și extinde gama de soluții în industrii noi pentru companie pe piața automotive și aerospace.

Halcyon Mobile, primul rezident al parcului tehnologic, și-a dublat numărul de angajați în doi ani de activitate, astfel că s-a mutat într-un spațiu de 800 mp în clădirea D. În spațiul ocupat anterior în clădirea C se va muta în perioada următoare Divizia Digital Banking a Băncii Transilvania. Pe lista noilor-veniți figurează și SmartUp, o platformă digitală inovativă de educație și dezvoltare lansată în Marea Britanie.

Liberty Technology Park Cluj a fost lansat în toamna anului 2013 și a adus peste 16.750 de metri pătrați de spații de birou clasa A pe piața locală, în urma unei investiții de peste 13 milioane de euro. Proiectul este o inițiativă Fribourg Capital sub patronajul omului de afaceri Ion Sturza. Printre rezidenții săi se numără Halcyon Mobile (IT),  Spherik Accelerator, Siemens (IT), Recall Information Services (IT), Control Data Systems (IT), KPMG (Accounting and Business), La Casa (Restaurant), Makronetz (IT), Ecuson Studio (Web & Branding), Regal Beloit Romania (Mk), Liberty Fitness (Gym), Luminos Software (IT), Voquz (IT), Impact Hub (Community & Business) și, cei mai recenți, SmartUp (IT), Altran Romania și Arvato Bertelsmann.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW