web analytics
Sunteți aici
Home > ULTIMELE ŞTIRI DIN ARDEAL > Blue Air lansează zboruri din Cluj-Napoca spre Bucureşti, Liverpool şi Dublin

Blue Air lansează zboruri din Cluj-Napoca spre Bucureşti, Liverpool şi Dublin

Compania aeriană Blue Air lansează trei rute noi din Cluj-Napoca, către Bucureşti, Liverpool şi Dublin. Preţul biletelor pentru cursele externe pornesc de la 19,99 euro, pentru Liverpool, respectiv 34,95 euro pentru Dublin. Dacă iniţial sectorul intern între Bucureşti şi Cluj-Napoca se va opera cu patru frecvenţe săptămânale, începând cu 30 octombrie 2016, Blue Air măreşte frecvenţa zborurilor pe această rută, ca urmare a cererii ridicate, la 2 zboruri zilnice. Cele două rute internaţionale către Liverpool şi Dublin se vor opera din acestă lună, cu două frecvenţe săptămânale, în zilele de luni şi vineri, şi respectiv, marţi şi sâmbătă.

”Deschiderea celor trei rute de la Cluj-Napoca către Bucureşti, Liverpool şi Dublin, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air din acest an. Activitatea noastră în România a întregistrat în continuare o creştere semnificativă, datorată în special faptului că urmează să avem o flotă de 28 aeronave Boeing 737 până la jumătatea lunii iunie”, a declarat Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

Odată cu lansarea celor trei rute noi, Cluj-Napoca devine al şaselea aeroport din România pe care Blue Air operează. Biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (pentru Bucuresti), 19.99 euro (pentru Liverpool) şi 34.95 euro (pentru Dublin) – preţ pe segment de zbor, TVA şi taxe incluse, locuri limitate. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, iar pe ruta internă Cluj-Napoca – Bucuresti oferim un snack gratuit pe timpul zborului şi 1 bagaj de cală în limita a 32 kg.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW