web analytics
Sunteți aici
Home > ULTIMELE ŞTIRI DIN ARDEAL > Compania de IT SoftVision din Cluj se extinde în SUA

Compania de IT SoftVision din Cluj se extinde în SUA

Compania clujeană SoftVision, specializată în dezvoltarea de soluţii software, a fuzionat cu Software Paradigms International (SPI), una dintre cele mai mari companii din SUA, parte a planurilor de extindere globală a producătorului român. Astfel, SoftVision va avea parte de o dezvoltare masivă în România, SUA, Asia şi se va concentra pe un nou segment de clienţi.

”Am hotărât că cea mai bună cale de extindere este un parteneriat strategic şi am găsit acest partener în compania Software Paradigms International (SPI) din Atlanta, cu care am decis să fuzionăm. SPI este una dintre cel mai puternice companii de software development pe segmentul retail pentru clienţi precum Macy’s, Saks Fifth Avenue, Bloomingdale’s, Neiman Marcus, Lord & Taylor, Estee Lauder, Michael Kors şi alţii. Acest pas ne asigură un segment nou de clienţi pentru focusul nostru pe mobile şi eCommerce, precum şi o extindere masivă în S.U.A, unde SPI are 500 de angajaţi. În plus, ne asigură o extindere geografică în Canada, Australia, Brazilia şi India”, a declarat Laurenţiu Russo, CEO Softvision.

Grupul global format din fuziunea celor două companii se va numi SoftVision Paradigms International. Softvision a fost înfiinţată în urmă cu 18 ani la Cluj Napoca şi are filiale în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, dar şi în SUA (Silicon Valley şi Las Vegas). Compania dezvoltă peste 300 de proiecte pentru 100 de clienţi din Europa şi SUA, acoperind servicii şi produse de tip dezvoltare software, testarea şi asigurarea calităţii, aplicaţii mobile, UI/UX Design, servicii de suport şi altele.

În portofoliul de clienţi SoftVision se află companii prezente în Top 500 Fortune, Silicon Valley şi Wall Street, din variate domenii de activitate precum cel financiar-bancar, telecomunicaţii, medical, educaţie, media şi multe altele. Dintre aceştia, amintim câteva nume sonore precum Microsoft, Toshiba, Alcatel, Sharp, Swisscom, Sprint şi mulţi alţii. Compania este controlată de antreprenorul Laurenţiu Russo.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW