web analytics

Compania Turkish Airlines va opera zboruri din Cluj-Napoca spre Istambul

Compania aeriană Turkish Airlines va începe din 12 iulie operarea de zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca-Istanbul. Destinaţia Istanbul va fi operată cu o frecvență de 4 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marţi, joi şi sâmbătă.  Asigurând a patra cea mai mare rețea de rute din lume, Turkish Airlines operează zboruri către nu mai puţin de 235 destinații internaționale din 113 țări, respectiv 49 destinații interne.

”Legătura aeriană cu un hub internațional atât de important precum cel din Istanbul, oferă pasagerilor posibilitatea de a călători cu uşurinţă către orice colț al lumii. Apreciem decizia Turkish Airlines de a deschide această rută cu o frecvenţă de 4 zboruri pe săptămână și suntem convinşi de faptul că această destinație va fi primită cu mare interes de către pasagerii din aria noastră de acoperire şi nu numai”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj.

Zborurile vor fi efectuate către și de la Aeroportul Internațional Istanbul Atatürk, clasat pe locul 11 la nivel mondial în categoria celor mai aglomerate aeroporturi, înregistrând în anul 2015 un trafic de 61,8 milioane pasageri. La nivel european, Aeroportul Internațional Atatürk se clasează pe poziția a 3-a în categoria aeroporturilor de peste 25 milioane de pasageri, conform statisticii ACI Europe.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW