web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Compania de consultanţă imobiliară CBRE a luat în administrare Polus Center Cluj

Compania de consultanţă imobiliară CBRE a luat în administrare Polus Center Cluj

Compania de consultanţă imobiliară CBRE a luat în administrare toate cele patru malluri din portofoliul Immofinanz în România (Polus Center Cluj, Maritimo Shopping Center în Constanţa, Piteşti Mall şi Gold Plaza Baia Mare). Polus Center din Cluj are o suprafaţă totală închiriabilă de 63.000 mp, printre chiriaşii-ancoră numărându-se Carrefour, Decathlon, Zara, H&M, C&A şi Cinema City. Gradul de ocupare în cele patru malluri pe care le deţine Immofinanz în România este de circa 95%.

”Ne concentrăm pe dezvoltarea activităţilor de retail ale Immofinanz în Europa Centrală şi de Est, într-o colaborare strânsă cu chiriaşii noştri. De aceea, am decis să colaborăm cu CBRE pentru administrarea centrelor noastre comerciale din România”, a declarat Nicolas Fernandez de Retana, head of retail, expansion & leasing în cadrul Immofinanz, citat de Ziarul Financiar.

În primele trei trimestre ale anului financiar 2015/2016 (1 mai 2015-31 ianuarie 2016), Immofinanz a avut venituri din chirii de 34 de milioane de euro. CBRE mai are în administrare mallurile Sun Plaza din Bucureşti şi Felicia Shopping Center din Iaşi. Alături de proiectele de birouri din Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, CBRE va deschide noi birouri în Cluj, Constanţa, Piteşti şi Baia Mare, în centrele comerciale preluate.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW