web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Furnizorul de servicii arvato angajează peste 200 de oameni la Cluj-Napoca

Furnizorul de servicii arvato angajează peste 200 de oameni la Cluj-Napoca

Furnizorul de servicii de tip contact-center arvato, deținut de grupul media german Bertelsmann, va recruta până la finalul anului peste 200 de oameni pentru centrul de suport din Cluj-Napoca. Printre posturile pe care arvato România le oferă în centrul de la Cluj-Napoca se numără team manager, trainer, customer service representative sau administrator de sisteme IT. Principala condiție pentru angajare este cunoașterea uneia din următoarele limbi străine: daneză, finlandeză, norvegiană, suedeză, olandeză și engleză la nivelul C1, conform Pașaportului Lingvistic European.

”Suntem încântați să intrăm pe piața din Cluj-Napoca, fiind un oraș cosmopolit și în plină expansiune. arvato România operează de peste cinci ani în Transilvania, în centrele din Brașov și Sibiu, iar Clujul reprezenta următorul pas firesc. Până la sfârșitul anului dorim să recrutăm aici peste 200 de angajați”, a declarat Matthias Müller, director Customer Service Estonia & Romania.

Activitatea arvato va începe în data de 27 iunie, în cadrul Liberty Technology Park Cluj, unde compania va ocupa 1.700 mp. arvato România și-a început activitatea în 2010, iar anul trecut a obținut o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro. Cei peste 1.000 de angajați din cele două centre din Brașov și Sibiu oferă consultanță în 13 limbi străine. arvato oferă servicii integrate pentru clienți business din întreaga lume: marketing digital, servicii financiare, gestionarea relațiilor cu clienții, servicii IT, vânzari și altele. La nivel internațional, arvato are peste 70.000 de angajați în 40 de țări.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW