web analytics
Sunteți aici

Benvenuti vrea să vândă anul acesta încălţăminte de 20 mil. euro

Retailerul de încălţăminte Benvenuti estimează că va încheia anul în curs cu afaceri totale de 90 mil. lei (aproximativ 20 mil. euro), după ce anul trecut a avut vânzări de 85,4 mil. lei (circa 19 mil. euro), scrie Ziarul Financiar. Compania Benvenuti vinde în special pantofi cumpăraţi de la furnizori italieni, însă o parte dintre aceşti furnizori au fabrici şi în România.

Retailerul de încălţăminte deţine în prezent o reţea de 45 de magazine Benvenuti, situate în 26 de oraşe din ţară, două unităţi Enzo Bertini multibrand, dar şi magazinul online, conform informaţiilor disponibile pe site-ul companiei. În acest an compania intenţionează să mai deschidă încă un magazin, în Bucureşti, investiţie estimată la 150.000 de euro. Benvenuti are în plan pentru 2016 modernizarea a 10 dintre unităţile deţinute, investiţia cuprinsă între 50.000 şi 100.000 de euro pe unitate.

Anul trecut Benvenuti a finalizat o investiţie de 2,3 mil. euro, în construirea primului sediu în proprietate al companiei din Oradea. Compania are în prezent 380 de angajaţi şi intenţionează să mai recruteze încă aproximativ 20 de oameni în acest an (shop manageri şi consultant vânzări).

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW