web analytics
Sunteți aici
Home > ULTIMELE ŞTIRI DIN ARDEAL > Wizz Air a transportat 5,9 milioane de pasageri de pe aeroportul din Cluj-Napoca

Wizz Air a transportat 5,9 milioane de pasageri de pe aeroportul din Cluj-Napoca

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a transportat din noiembrie 2007, de la primul zbor din Cluj-Napoca, 5,9 milioane de pasageri, pe 23 de rute spre 13 țări. În cadrul bazei locale, compania are în prezent 200 de piloți și însoțitori de zbor și operează cu patru aeronave, a cincea urmând să se alăture flotei de aici în iulie 2016. Tot din luna iulie, Wizz adaugă 5 rute noi, care includ zborul intern ce leagă Cluj-Napoca de București.

”În acest moment unim 39 de ţări şi destinaţii care se întind din Europa până în Orientul Mijlociu. Anul trecut am reîmprospătat brandul şi am recepționat primul Airbus A321, cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume. Vom continua să ne dezvoltăm reţeaua de rute spre Europa şi în afara ei”, a spus József Váradi, CEO  Wizz Air.

Prima cursă a operatorului aerian maghiar a decolat pe 19 mai 2004, de la Katowice, Polonia. Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 67 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW