web analytics
Sunteți aici
Home > ULTIMELE ŞTIRI DIN ARDEAL > Cinematograful Dacia din Cluj-Napoca redeschis după investiții de peste 1 mil. euro

Cinematograful Dacia din Cluj-Napoca redeschis după investiții de peste 1 mil. euro

Cinematograful Dacia, din cartierul clujean Mănăștur, a fost reabilitat de primăria Cluj-Napoca în cadrul unui proiect de investiții de 4,7 mil. lei (peste 1 mil. euro), banii fiind alocați de la bugetul local.  Costurile investiției au fost de 2,8 mil. lei pentru reabilitarea clădirii cinematografului, iar pentru dotări, incluzând un videoproiector de cu tehnologie 4K, s-au cheltuit peste 1,9 mil. lei.

Cinematograful dispune în prezent de o sală mare cu 205 fotolii, pregătită pentru proiecții de film, spectacole de teatru sau concerte. Mai există o sala mică, multifuncțională, adaptată pentru aproape orice tip de eveniment, cu o capacitate pe scaune de aproximativ 100 de locuri. La etaj se află o sală multifuncțională, care va putea fi folosită de clujeni pentru diverse activități, cursuri, seminarii, ședințe sau întâlniri.

Cinematograful Dacia a obținut autorizația ISU necesară pentru securitatea și siguranța clujenilor. Totodată, municipalitatea a încheiat contracte de cesiune a drepturilor de difuzare publică cu două entități care asigură filmele ce pot fi difuzate.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW