22.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂBosch caută absolvenți de studii superioare. Vezi locurile de muncă disponibile la...

Bosch caută absolvenți de studii superioare. Vezi locurile de muncă disponibile la Cluj

Grupul german Bosch, care are aproximativ 3.000 de angajaţi pe piaţa locală în producţie, distribuţie şi servicii, va derula în cursul acestui an un program pentru recrutarea a  14.000 de absolvenți de studii superioare la nivel global. Bosch şi-a extins activitatea de producţie în România prin demararea unor noi proiecte în domeniul soluţii de mobilitate, în locaţiile deţinute de companie în Jucu, judeţul Cluj şi Blaj, judeţul Alba.

În România, Grupul Bosch recrutează persoane cu grad diferit de expertiză, în domeniul comercial, tehnic și producţie. Anul acesta, Bosch caută pentru unităţile sale de producţie ingineri mecanici, ingineri de testare și de calitate, ingineri de automatizări şi mecatronică, planificatori de producție, cu specializare în electronică, electrotehnică, automatizări şi calculatoare, gestionari, logisticieni, economisti, dar şi operatori pentru producţie, fără calificare.

Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare din Cluj, Bosch caută ingineri şi programatori pentru domeniile asistenţă la condus (specializaţi în procesare de imagini sau C++ SW Development), automotive (specializaţi în Embedded platforms), industrie conectată (specializaţi în Data Mining şi programatori hardware şi mecanică), analiză şi testare (specializaţi în inginerie chimică şi fizică), pilot de parcare (specializaţi în inginerie aplicată). Noua divizie de Shared Services (BPO) din Timișoara, angajează agenți de call center, suport în achiziţii, economiști, manageri de proiecte IT și suport IT, analiști SAP, suport tehnic.

Bosch desfăşoară în România programul Junior Managers (JMP). În anul 2016, peste zece trainee, proaspăt absolvenți cu specializare tehnică, socio-umană sau economică, vor beneficia de acest program şi se pregătesc pentru a deveni manageri. Ei sunt expuși la toate ariile specifice unui business de producție, atât în țară cât și în alte locații Bosch din lume. Diversitatea culturală, diversitatea proiectelor şi interacțiunea permanentă sunt premisele unui parcurs ascendent către o carieră de lider în Bosch. De asemenea, compania coordonează, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj lucrări de doctorat pe teme cu impact semnificativ în dezvoltarea de soluții pentru o lume conectată.

Grupul Bosch avea la începutul anului  în jur de 3.000 de angajaţi pe piaţa locală, dintre care peste 1.000 de oameni lucrează în unitatea de producţie automotive electronics din Jucu, judeţul Cluj. În acest an, compania aşteaptă o creştere semnificativă a numărului de angajaţi, în special pentru unităţile de producţie din Jucu şi Blaj.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments