11.7 C
Cluj-Napoca
marți, mai 21, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFurnizorul clujean de sofware Fortech a deschis un birou operațional la Oradea

Furnizorul clujean de sofware Fortech a deschis un birou operațional la Oradea

Furnizorul clujean de software Fortech, controlat de antreprenorul Călin Văduva, a deschis un nou centru operațional în Oradea, acesta fiind cel de-al doilea centru operațional și al cincilea birou, alături de cele patru prin care firma operează la Cluj. Acesta funcționează într-un spațiu închiriat în centrul de afaceri Oradea Trade Center. Tot în această primăvară, conducerea companiei clujene mai vizează inaugurarea unui birou la Iași.

”Deschiderea unui nou birou la Oradea se înscrie în strategia noastră de consolidare a operațiunilor, pe care am adoptat-o în ultimii ani.  Totodată, reprezintă confirmarea angajamentului nostru de a oferi în continuare relații de lungă durată și servicii software de calitate clienților cu care lucrăm”, a afirmat Călin Văduva, CEO Fortech.

Echipa formată în ultimele luni la Oadea numără în prezent 9 persoane, urmând să se dubleze până la finalul anului. Fortech va transfera complet 2 dintre proiectele firmei în acest centru. La începutul anului, Fortech a depășit pragul de 550 de angajați. Compania a înregistrat un ritm de creștere de aproximativ 20 de persoane pe lună, în anul precedent. Fortech deține 3 divizii de business: una de software outsourcing, una soluții eCommerce și una axată pe dezvoltarea de produse software în cooperare cu startup-uri internaționale.

Expertiza companiei acopera domeniile tehnologice majore (.NET, Java, C/C++, PHP, Mobile etc.), tehnologii de nișă, testare automată și manuală. Până la finalul primului semestru, Fortech are în plan deschirea celui de-al 6-lea birou la Iași, unde activează deja o echipă de programatori. Extinderea firmei în noi regiuni, vine în completarea planului de investiții recent efectuate la Cluj-Napoca. Aici Fortech deține 3 birouri închiriate și o clădire proprie de birouri de 5000 mp, inaugurate în 2013. Aceasta a însemant o investiție de peste 3,5 miloane euro și concentrează în prezent o mare parte din activitățile firmei. Compania Fortech a fost înfiinţată în anul 2003 la Cluj-Napoca, cu principal obiect de activitate realizarea softului la comandă. Fortech are capital integral românesc, acţionarul principal fiind Călin Văduva cu o participaţie de 65%.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments