25.7 C
Cluj-Napoca
luni, iunie 24, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂEBS va recruta 500 de oameni în următorii trei ani pentru proiecte...

EBS va recruta 500 de oameni în următorii trei ani pentru proiecte în domeniul embedded

Furnizorul de servicii şi soluţii soft­ware EBS România, din grupul japonez NTT (Nippon Telegraph and Te­lephone Corporation), vrea să recruteze pe parcursul următorilor trei ani 500 de oameni care să lucreze în proiecte din domeniul embedded. Din punctul de vedere al proiectelor embedded, EBS a evoluat exponenţial în ultimii ani, atât în ceea ce priveşte numărul de clienţi, diversitatea proiectelor, cât şi creşterea nu­mărului de angajaţi. La ora actuală există aproximativ 60 de poziţii deschise în domeniul embedded în cadrul echipei EBS, de la arhitecţi, manageri de proiecte, programatori seniori la juniori şi absolvenţi.

”Obiectivul acestei acţiuni vine ca urmare a conştientizării faptului că după câţiva ani de muncă susţinută, EBS Româ­nia adaugă în topul competenţelor sale şi embedded-ul. Am construit acest domeniu de la zero începând cu anul 2011 şi iată-ne în 2016 cu planuri de extindere, cu 500 de noi colegi“, a declarat Maria Metz, senior vice president, EBS România.

În prezent sunt în desfăşurare peste 40 de proiecte, de complexităţi diferite, por­tofoliul de clienţi al EBS fiind extins cu nume relevante pentru zona embedded, precum Autoliv sau Elster (parte a grupului Honeywell).

”În plus, activitatea în sine pe zona aceasta a primit pentru EBS o conotaţie naţională. Dacă începuturile au fost în Cluj şi încă mare parte a echipei este stabilită aici, este foarte important faptul că anul trecut am localizat primele proiecte în Sibiu, Bucureşti şi Timişoara. Vor urma în mod firesc Iaşiul şi Braşovul, iar dacă nici acestea nu vor fi suficiente pentru a acoperi cererea mare de personal, vom depăşi graniţele ţării”, a spus Metz.

EBS România îşi propune să aducă în piaţa IT autohtonă tot mai mult din inovaţia specifică mediului japonez, inovaţie aplicabilă în viaţa profesională de zi cu zi. Primele acţiuni în această direcţie au fost demarate deja de companie.

”Este suficient să privim în jur şi să realizăm cât de prezent este domeniul embedded în viaţa cotidiană. În medie interacţionăm zilnic cu 250 de sisteme embedded, începând de la laptop, contoare de gaz, termostate, jaluzele până la modul în care ceasul, telefonul şi aparatul de sport comunică între ele. Să nu mai vorbim despre autoturisme, despre bordul maşinilor şi modul în care este detectat nivelul de oboseală al şoferului”, a precizat Metz.

În acest an EBS România va prelua denumirea de NTT DATA România, un moment istoric pentru cei 16 ani de activitate, sub umbrela EBS. Acest proces presupune un nou nume pentru fosta companie clujeană, dar păstrarea formatului de echipă şi a tuturor atributelor de management. Înfiinţată în anul 1988, NTT DATA, are sediul la Tokyo şi îşi desfăşoară activitatea în peste 35 de ţări.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments