Compania aeriană poloneză LOT a introdus curse pe ruta Cluj-Napoca-Varşovia, cu o frecvenţă de patru zboruri pe săptămână, oferind pasagerilor o rețea extinsă de conexiuni convenabile, către zeci de destinații din Polonia, Europa, America de Nord și Asia. În zilele de luni și sâmbăta zborurile către Varșovia vor fi operate de la ora 13:50, iar în zilele de miercuri și vineri de la 17:25. Cursele operate după-amiaza oferă  pasagerilor accesul la zboruri interne în Polonia și europene, cum ar fi: Cracovia, Gdansk, Riga, Amsterdam, Londra sau Bruxelles.

”Cluj-Napoca este o destinație foarte importantă în ceea ce privește traficul de afaceri. Pe de altă parte, este, de asemenea, o destinație turistică în creștere, fiind din ce în ce mai cunoscută printre mulți turiști din Polonia și alte țări europene”, a spus spune Adrian Kubicki, director de comunicare al LOT.

Toate zborurile între Varșovia și Cluj sunt operate de aeronave noi Bombardier Q400.  Toate zborurile pe distanțe lungi sunt operate cu aeronave moderne Boeing 787 Dreamliner. Cluj-Napoca este una dintre primele destinații deschise de LOT după încheiere oficială cu succes a procesului de restructurare. România este o piaţă foarte importantă atât pentru segmentul business dar şi pentru un tot mai numeros segment de pasageri care aleg această ţară ca şi destinaţie de vacanţă.

 

Articole similare

Lasă un răspuns