web analytics

Wizz Air suplimentează zborurile din Cluj-Napoca spre Bucureşti

Compania aeriană  low-cost Wizz Air va suplimenta începând cu programul de iarnă 2016 numărul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca-Bucureşti Otopeni, introducând trei noi frecvenţe de operare pe săptămână. În completarea celor 6 frecvenţe săptămânale anunţate deja pentru ruta internă Cluj-Napoca-Bucureşti, care va fi operată de Wizz Air din data de 22 iulie, operatorul aerian va suplimenta frecvenţele pe această destinaţie în zilele de luni, miercuri şi vineri, începând cu 31 octombrie 2016.

’’Considerăm că există un potenţial de piaţă ridicat pentru zborurile pe segmentul intern, ceea ce a dat naştere la o concurenţă sporită între operatorii aerieni. Mai mulţi operatori aerieni aduc mai multe opţiuni de călătorie şi implicit preţuri mai bune pentru pasagerii aeroportului”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional ’’Avram Iancu’’ din Cluj-Napoca.

În acest an compania aeriană  Wizz Air va mai demara de pe aeroportul din Cluj noi zboruri spre 4 destinaţii internaţionale: Berlin-Schoenefeld (Germania, 3 iulie 2016), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016) [i Alicante (Spania, 24 iulie 2016).

Wizz Air a fost a treia companie low-cost, după Ryanair şi Blue Air, care a intrat pe segmentul curselor interne, controlat până de curând de TAROM. Baza Wizz Air din Cluj-Napoca este deservită de cinci aeronave, a şasea urmând să fie introdusă în luna iulie. La nivel mondial, Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri în anul 2015, pe cele 400 de rute din 38 de ţări. În România, compania a transportat 4,5 milioane de pasageri în cursul anului trecut, având o cotă de piaţă de aproape 30%.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW