web analytics

Leroy Merlin deschide magazin la Târgu-Mureș și ajunge la 11 unități în România

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin va deschide la finalul săptămânii viitoare un magazin de 14.000 de metri pătrați în Târgu-Mureș, situat într-un spațiu ocupat anterior de Baumax, ajungând astfel la o rețea de 11 magazine în România. Noul magazin este situat în cadrul Promenada Mall și dipune de o zonă de Drive-In de 4.000 de metri pătrați, unde clienții pot intra cu mașina. În noul magazin Leroy Merlin de la Târgu-Mureș vor lucra 100 de oameni.

 ”Magazinul Leroy Merlin din Târgu Mureș este cel de-al cincilea magazin din rețeaua noastră în zona Transilvaniei. Alături de Cluj, Sibiu, Brașov, consider că Mureșul își merită locul printre cele mai dinamice județe din punct de vedere economic, social și cultural din această regiune a țării, cu o dinamică remarcabilă în ultimii 5 ani”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România, într-un comunicat.

În prezent, în România, funcţionează zece magazine Leroy Merlin, respectiv două magazine în Bucureşti (complexul comercial Sun Plaza şi parcul comercial Colosseum), două magazine în Cluj-Napoca şi câte unul în Bragadiru (Ilfov), Craiova (Electroputere Mall), lângă Ploieşti, în Braşov, Sibiu (Shopping City Sibiu) şi în Constanţa. Leroy Merlin face parte din grupul Adeo. Compania franceză Leroy Merlin are peste 370 de magazine în 12 ţări şi este liderul actual al pieţei de bricolaj din Franţa şi al treilea retailer la nivel mondial.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW