web analytics

Wizz Air a lansat un nou zbor între Cluj-Napoca şi Munchen Memmingen

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din România după numărul de pasageri, a lansat o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca și Munchen Memmingen în Bavaria, cu o frecvenţă de operare de două zboruri pe săptămână. Preţul unui bilet porneşte de la 109 lei. Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj mai este legat de Munchen prin cursele aeriene operate de compania germană Lufthansa.

Wizz Air a continuat să se extindă la Cluj de-a lungul anilor și va adăuga cea de-a cincea aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016. Orarul de vară din Cluj-Napoca include bilete de avion spre Alicante, Billund, Doncaster/Sheffield și Berlin, toate începând în săptămânile următoare. Wizz Air a anunțat, de asemenea, recent, o nouă rută internă între Cluj-Napoca și București, care va începe din 22 iulie și care va fi operată de șase ori pe săptămână.

Wizz Air va deschide cea de-a 6-a bază în România în luna iulie, la Iași, iar în prezent oferă 110 destinații către 16 de țări. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri şi aeronave A321 cu 230 de locuri.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW