web analytics
Sunteți aici
Home > AFACERI LA ÎNCEPUT > Cămăşile populare aduc 100.000 de euro pentru doi antreprenori din Cluj

Cămăşile populare aduc 100.000 de euro pentru doi antreprenori din Cluj

Clujenii Florin şi Adriana Abrudan au decis să pună pe picioare acum şase ani firma Artizanat Tradiţional, în urma unei in­vestiţii ini­ţi­ale de 3.000 de euro. Ei au ajuns în pre­zent la o cifră de afaceri de peste 100.000 de euro din producţia şi comer­cializarea obiectelor de artizanat.

”Afacerea-mamă o avem de la părinţii noştri, deschisă încă în 1991. Tata mer­gea din magazin în magazin prin toa­tă ţara, încer­când să promo­ve­ze obiec­­tele de ar­ti­­za­nat produse în­tr-un sat de mun­­te tran­silvă­nean“, spune Adriana Abrudan, manager de vânzări în cadrul firmei Artizanat Tradiţional, care administrează brandul La Români, citata de Ziarul Financiar.

În acest moment, afacerea are un magazin fizic deschis în urmă cu doi ani în Cluj, iar restul vânzărilor se realizează prin intermediul magazinului online. Brandul La Români produce cămăşi şi costume populare româneşti cusute manual, feţe de masă, păpuşi din porţelan îmbră­cate în costume tradiţionale, coar­ne de vânătoare, pălării şi alte obiecte de artizanat. Printre clien­ţii companiei se numără cântăreţi de muzică populară, ansambluri, comunităţi de români şi biserici.

Timp de patru ani de la înfiinţarea firmei, antreprenorii au avut sediul în propria casă, unde veneau oameni din toate colţu­­rile ţării pentru a comanda mo­dele de costume popu­lare.  Preţul pentru o cămaşă populară variază între 278 de lei şi poate ajunge la 595 de lei, iar păpuşile îmbrăcate în costume populare costă între 86 şi 125 de lei, conform site-ului magazinului online magazindeartizanat.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW